ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΡ

   
Κασιμάτης Γιώργος

Προς τον ΣΤΑΡ και την Πόπη Τσαπανίδου

Σχετικά, με την συνεχή παραπληροφόρηση του δημοσιογράφου Αθανασίου, του ΣΚΑΙ, ανταποκριτού από τις Βρυξέλες.

Καλά θα κάνει όταν μεταφέρει κάτι να το μεταφέρει σωστά και όχι να παραπληροφορεί τον κόσμο, (αφού το έχει ερευνήσει πρώτα και όχι ελαφρά τη καρδία, γιατί μάλλον έτσι νομίζει), γιατί έχουμε μείνει χρόνια για δουλειά και......
πηγαινοερχόμαστε ακόμα και γνωρίζουμε καλύτερα.

Όπως.

  1. Παλαιότερα είχε πει ότι ο μικρότερος μισθός είναι 700 ευρώ, (εάν θυμάμαι καλά) και εάν εννοούσε καθαρά θα πρέπει να το διατυπώσει.  Ή αλήθεια είναι ότι είναι ο διπλάσιος (1.400 ευρώ μικτά, ο μέσος μισθός στο δημόσιο 2.500 ευρώ, η μικρότερη σύνταξη 1.400 ευρώ και το ταμείο ανεργίας που κρατάει 5 χρόνια ξεκινάει με το 80% το μικτού για τον πρώτο χρόνο και -10% για κάθε επόμενο μέχρι του 50% του μισθού του μετά παραμένει σταθερό).
  2. Σήμερα είπε ότι τα τζάκια στη πόλη των Βρυξελών δεν ανάβουν και είναι κλειστά εξαιτίας της αιθαλομίχλης.  Ψέμα. Τα τζάκια στις Βρυξέλες και μόνο στα παλιά κτίρια είναι φραγμένα, διότι τα κτίρια είναι από το 1800 και μετά κτισμένα και είχαν πολλά κρούσματα εκρήξεων λόγο του φυσικού αέριου, επειδή τα κτίρια της εποχής είναι κατασκευασμένα από τούβλα και ξύλα, ακόμα λόγο των συχνών βροχοπτώσεων, η υγρασία που μπαίνει από την βροχή των καμινάδων δημιουργεί ένα μύκητα (ασθένεια) που λέγεται Μερούλ και καταστρέφει τα δομικά στοιχεία του κτιρίου (πολύ ακριβή δε η θεραπεία του, γιατί περί θεραπείας πρόκειται).

Για αυτό δεν λειτουργούν σε αυτά τα σπίτια, όχι γιατί τους το απαγορεύουν.
Στα καινούργια λειτουργούν κανονικά, και δεν υπάρχει καμία δέσμευση.

            Δεν ξέρω εάν είναι γραμμή του καναλιού ή της κυβέρνησης να τρομοκρατείτε τον κόσμο, αλλά καλά θα κάνετε να μην λετε ψέματα, ούτε παραπληροφόρηση, όπως (Πρετεντέρης, Καμπουράκης, Χασαπόπουλος, Τρέμη και πολλοί άλλοι), γιατί εκτός που γίνεστε ρεζίλι από μόνοι σας, θα σας κάνουμε και εμείς.

            Είναι γνωστό ότι το επάγγελμα του δημοσιογράφου  είναι αεριτζίδικο, αλλά πριν μεταδώσετε τυφλά τις ανταποκρίσεις, καλά θα κάνετε να ελέγχετε.

            Κασιμάτης Γιώργος