Ερχεται στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος

Μπορεί η συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και να κράτησε μόλις λίγα λεπτά προκειμένου να ξεκινήσουν και επίσημα οι διαπραγματεύσεις για την είσοδο του μπασκετικού διοικητικού ηγέτη των «πράσινων» στο ποδόσφαιρο, όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, έδωσε το στίγμα της θετικής εξέλιξης, σε συνέντευξη Τύπου που....
παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο ισχυρός άνδρας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ουσιαστικά, επιβεβαίωσε την πρόθεση του Γιαννακόπουλου να επενδύσει ένα λογικό «σημερινό» ποσό, όπως το χαρακτήρισε, έχοντας μαζί του ξένη εταιρία.
Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο πρόεδρος των «πρασίνων» μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον πρόεδρο της ΚΑΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικές εξελίξεις:

«Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη γιατί εμφανίζεται η πιθανότητα να επενδύσει μία σημαντική οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι θεματοφύλακας και ανέλαβε να διασώσει τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει καταφέρει. Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί, η οικογένεια Γιαννακόπουλου μας στηρίζει και εμείς θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν η επόμενη μέρα περιλαμβάνει τον ίδιο την ΠΑΕ απάντησε: «Υπάρχει ένας ξένος επενδυτής. Το ποσό που θέλει να επενδύσουν μαζί είναι ένα ρεαλιστικό, σημερινό ποσό. Για να έχει επιλέξει ο κύριος Γιαννακόπουλος τον επενδυτή αυτό, θα είναι καλός. Γνωρίζω περισσότερα απ' όσα σας λέω. Θα γίνει ένας οικονομοτεχνικός έλεγχος, δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα. Περιμένουμε τις εξελίξεις».

Σε ερώτηση για τα οικονομικά και το αν υπάρχουν προεισπράξεις είπε: «Με το συνδρομητικό συμφωνήσαμε πριν λίγο καιρό, οπότε δεν μπορούμε να προεισπράξουμε. Είστε στο χώρο των μίντια και ξέρετε ότι συμβαίνει να προεισπράττονται έσοδα. Εμείς είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι από την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Έχουμε τη ΓΣ και θεωρώ σωστό να ενημερώσουμε πρώτα τα μέλη της ΓΣ και μετά τους υπόλοιπους».

Ακόμη προσέθεσε: «Ρώτησα τον κύριο Γιαννακόπουλο εάν ήθελε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, αρνήθηκε ευγενικά. Ήταν συμπαθέστατος και έχω την αίσθηση ότι η ΠΑΕ απέκτησε ένα σοβαρό σύμμαχο που δεν είχαμε τόσο καιρό».

Δεν φεύγει από την ΚΑΕ ο Γιαννακόπουλος
Στο μεταξύ, κατηγορηματικά διαψεύστηκε από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η παρανόηση που υπήρξε από την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα και που αφορούσε στην αποχώρηση της οικογένειας από την ΚΑΕ..

Μέσω κύκλων του, ο πρόεδρος του μπασκετικού «τριφυλλιού», ξεκαθάρισε πως δεν προκύπτει καμία πρόθεση αποχώρησης από την ΚΑΕ και οι όποιες μελλοντικές κινήσεις γίνουν από μέρους του, θα γίνουν με την παράλληλη ενασχόλησή του με το μπάσκετ. Εκείνο που περιμένει πλέον ο γνωστός επιχειρηματίας είναι να του σταλούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε εκείνος σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του να προβούν σε όλες τις απαραίτητες οικονομοτεχνικές μελέτες.