Βιάζεται να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ο Σ. Κεδίκογλου για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χ.Α. (video)

ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Βιάζεται να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφορικά με τις προτάσεις, που θα δημοσιοποιήσει αύριο σχετικά με την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στην Χρυσή Αυγή και τους προφυλακισμένους βουλευτές της.
Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, έσπευσε να ρίξει λάσπη λέγοντας: "Θεωρώ ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο ακατανόητη η άρνηση να διακοπεί η χρηματοδότηση μιας εγκληματικής οργάνωσης"...
Πάντως, ο ίδιος έσπευσε να εκφράσει την προσωπική του άποψη, την οποία μεταφέρουμε απομαγνητοφωνημένη αυτολεξεί: "Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί θα πρέπει να συνεχίζεται (σ.σ. η χρηματοδότηση) μέχρι να καταλήξουμε σε μια συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος. Είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα και επειδή είμαστε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και έχουμε αρχές, έχουμε θεσμούς να δεχθούμε και το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης. Και σας μεταφέρω μια προσωπική μου σκέψη, γιατί γίνεται διαβούλευση επί του ζητήματος να είναι με αναστολή η χρηματοδότηση της Χ.Α. Δηλαδή εάν υπάρξει διαφορετική απόφαση στα Δικαστήρια να επιστραφεί το ποσόν. Αλλά θεωρώ ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο ακατανόητη η άρνηση να διακοπεί η χρηματοδότηση μιας εγκληματικής οργάνωσης".