Ακυρώθηκε γκολ γιατί....

kafeneio sp
Αυτά... ΔΕΝ γίνονται! Ο διαιτητής Αντρέα Τζερβαζόνι τρέλανε τη Serie A καθώς δεν μέτρησε γκολ της Σαμπντόρια στο ματς με την Τορίνο με μία απίστευτη αιτιολογία. Δείτε το video!..

Και όμως συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. Η αναφορά στην αναμέτρηση Σαμπντόρια-Τορίνο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A, με παίκτες τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην έχουν ακόμα... χωνέψει το σκεπτικό με το οποίο ο διαιτητής Αντρέα Τζερβαζόνι δεν μέτρησε γκολ της "Σαμπ" στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Ντέλιο Ρόσι είχε πάρει κεφάλι στο σκορ από το 41' με τον Σανσόνε και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου πίστεψαν πως είχαν μία ευκαιρία ακόμα για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, μέσα από στημένη φάση.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και το απίστευτο ακυρωθέν γκολ!

Και έτσι έγινε αρχικά. Ο Παλόμπο εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Παντέλι έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε ασθενώς, με τη μπάλα να στρώνεται στο πόδι του Πότσι και εκείνος με πλασέ να την στέλνει στα δίχτυα.

Οι πανηγυρισμοί των "μπλουτσερκιάτι" όμως για το 2-0 κράτησαν μόνο μερικά δευτερόλεπτα όμως, καθώς ο διαιτητής είχε άλλη άποψη. Προς έκπληξη όλων δεν μέτρησε το γκολ του Πότσι λέγοντας πως είχε σφυρίξει για τελευταία φορά για το πρώτο ημίχρονο όταν ο γκολκίπερ της Τορίνο απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ!

Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες (απίστευτη χαρακτηρίστηκε η απόφαση του διαιτητή μέσα από το επίσημο twitter της Σαμπντόρια κατά τη διάρκεια του αγώνα) όμως ο διαιτητής δεν πήρε πίσω την απόφαση του, προτιμώντας μάλλον να περάσει στο... πάνθεον της ιστορίας της Serie A.