Ένταση μεταξύ Γεωργιάδη και Στρατούλη [ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση μεταξύ Γεωργιάδη και ΣτρατούληΑντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, ξέσπασε στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή το εισιτήριο εισαγωγής στα νοσοκομεία των 25 ευρώ και την επιπλέον χρέωση του 1 ευρώ για κάθε συνταγή.

Σε συστάσεις προς τον κ. Στρατούλη προχώρησε ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντας: «Επειδή ο κ. Στρατούλης...
εκπροσωπεί κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ξέρετε ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπό συνθήκες, μπορεί να γίνει και κυβερνητικό κόμμα κάποτε. Καλό είναι να είναι πιο προσεκτικοί του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά που λένε. Διότι αυτά που λένε, ωραία ακούγονται στην τηλεόραση, αλλά κ. Στρατούλη προσέξτε μην τα βρείτε μπροστά σας αύριο. Πηγαίντε λίγο στη γραμμή Δραγασάκη, ο οποίος είναι πάντα πολύ πιο προσεκτικός. Πηγαίντε λίγο στη γραμμή Σταθάκη, ο οποίος είναι πάντα πιο προσεκτικός».

Από την πλευρά του, ο κ. Στρατούλης ανέφερε: «Είναι απάντηση αυτή στο επιχείρημα ότι δεν πρέπει να πληρώσει τρίτη φορά ο ασφαλισμένος;».

Η δήλωση αυτή του κ. Στρατούλη προκάλεσε εκ νέου την έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος επεσήμανε: «Εσείς φωνάζατε και προ του μνημονίου, που λέγατε ακριβώς τα ίδια. Καιρός να ωριμάσουμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Στη θέση του επέμεινε ο κ. Στρατούλης, τονίζοντας: «Η κατάσταση στην υγεία επί μνημονίου επιβαρύνθηκε στο τετράγωνο. Πληρώνουν από την τσέπη τους για τα φαρμακά τους, για τους γιατρούς τους, να πληρώνουν από την τσέπη τους και για τα νοσοκομεία και για τις συνταγές, ενώ τα έχουν πληρώσει δύο φορές με φορολογία και με ασφαλιστικές εισφορές. Δηλαδή, πόσο θα αντέξει αυτός ο κόσμος. Δεν έχουν να πληρώσουν».

Δείτε το βίντεο