Καρατζαφέρης για δήμαρχος κόντρα στον Κασιδιάρη;

Καρατζαφέρης για δήμαρχος κόντρα στον Κασιδιάρη;Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να καταθέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Αθήνας ως... ανάχωμα στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Θα κατεβάσουμε υποψηφίους παντού. Εάν ο αστικός κόσμος θελήσει να με στηρίξει για να σταθώ απέναντι στον κ. Κασιδιάρη...
, θα το σκεφτώ. Στόχος μου ωστόσο είναι οι ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Καρατζαφέρη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διερωτήθηκε “ποιοι πλήρωσαν όλα αυτά τα χρόνια για να αναπτυχθεί η Χρυσή Αυγή ενώ δεν έπαιρνε επίσημη χρηματοδότηση” και γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ενώ υποστήριξε πως η δυστυχία, ο πόνος και η αγανάκτηση οδηγούν στην πτώχευση της αστικής δημοκρατίας.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα περιστατικό με επιχειρηματία που, την περίοδο που το ΛΑΟΣ στήριζε την κυβέρνηση Παπαδήμου, του είχε ζητήσει να ψηφίσουν οι βουλευτές του κόμματος κάποια μέτρα, όμως ο ίδιος αρνήθηκε, λέγοντας του “το κόμμα είναι δικό μου”, για να του απαντήσει ο επιχειρηματίας “νομίζεις”. Το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, σημειώθηκε λίγο πριν αρχίσουν οι “διαρροές” στελεχών προς τη Νέα Δημοκρατία, και ο κ. Καρατζαφέρης άφησε να εννοηθεί ότι ήταν το “σύστημα” που άφησε το κόμμα του εκτός Βουλής στις τελευταίες εκλογές.

Ερωτηθείς σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε πως μία κυβέρνηση Τσίπρα θα βλάψει σοβαρά τη χώρα, ενώ για τον πρωθυπουργό σχολίασε: “Πρέπει να αλλάξει πολιτική ο κ. Σαμαράς, αν θέλουμε να σωθεί η αστική δημοκρατία”.