Το απόλυτο μέσα στο "Καμπ Νόου" για πάνω από ένα χρόνο

kafeneio sp
Η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει το απόλυτο στην έδρα της και μετρά μόνο νίκες μέσα στο σπίτι της εδώ και 367 μέρες! Φρούριο αποτελεί η έδρα της καταλανικής ομάδας στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς έχει να χάσει την νίκη από τις 7 Οκτωβρίου του 2012! Διαβάστε αναλυτικά...

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκαν ισόπαλες, 2-2, στο περυσινό Clasico στην έδρα της Μπαρτσελόνα που έλαβε χώρα στις 7 Οκτωβρίου 2012, και έκτοτε η ομάδα της Καταλωνίας δεν κοίταξε ποτέ πίσω...

Στον έναν χρόνο που ακολούθησε, η "Μπάρσα" έδωσε συνολικά 19 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος σημειώνοντας ισάριθμες νίκες, με τις 15 να έρχονται με τους Τίτο Βιλανόβα και Τζόρντι Ρόουρα στο τιμόνι και τις υπόλοιπες 4 με τον Χεράλδο "Τάτα" Μαρτίνο.


Εντυπωσιακή είναι φυσικά και η διαφορά τερμάτων σε αυτές τις 19 αναμετρήσεις, με τη Μπαρτσελόνα να έχει 71 γκολ ενεργητικό (3.7 ανά ματς) και 16 παθητικό (0.8 ανά ματς), ενώ ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι φυσικά η 20η διαδοχική νίκη στο ντέρμπι της 26ης Οκτωβρίου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια αυτού του εκπληκτικού σερί που "τρέχει" η περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας, υπάρχουν τρεις ομάδες που έφυγαν δύο φορές ηττημένες από το "Καμπ Νόου": Λεβάντε (1-0 και 7-0), Σεβίλλη (2-1 και 3-2) και Βαγιαδολίδ (2-1 και 4-1).