Πετάει βόμβες η ΑΕΚ στην Β' Εθνική!

kafeneio sp
Ήδη κάνουν σχέδια για την ΑΕΚ της Β' κατηγορίας και η Ένωση δείχνει να θέλει να φέρει 3 ποιοτικούς παίκτες για να εξασφαλίσει σίγουρη άνοδο στην Α' κατηγορία! Την πόρτα επιστροφής στην ΑΕΚ ανοίγουν τρεις: Σωτήρης Κυργιάκος, ......


Σωτήρης Κυργιάκος, Κώστας Κατσουράνης, Λεονάρντο!

Το όνομα του Κώστα Κατσουράνη ηχεί εδώ και μέρες στα αυτιά μας, με την επιστροφή του πρώην αρχηγού της Ένωσης να φαίνεται όλο και πιο κοντινή. Για κάποιους εντός της ομάδας ως και δεδομένη!

Ωστόσο τόσο οι ιθύνοντες της ομάδας, όσο και ο ίδιος ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, εξετάζουν και άλλα ονόματα στην αγορά τα οποία αναμένεται να επιστρέψουν στην ΑΕΚ, έχοντας την αγάπη και αναγνώριση του κόσμου της.

Κουβέντα με... Αλάνι 

Μία από αυτές τις «βόμβες» που ετοιμάζει το επιτελείο της ομάδας ενδέχεται να αποδειχθεί ο Σωτήρης Κυργιάκος. Μάλιστα ο έμπειρος στόπερ, πριν από λίγες εβδομάδες καθόταν στο ίδιο τραπέζι και μάλιστα δίπλα στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Νίκο Λυμπερόπουλο στον γάμο του Γιώργου Αλεξόπουλου ενώ γενικά σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης ήταν μαζί και συζητούσαν για ποδόσφαιρο και όσα «τρέχουν» πλέον στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα μάλιστα με δικές μας πληροφορίες έχουν ήδη γίνει διερευνητικές επαφές μαζί του για την επόμενη σεζόν και υπάρχει ταύτιση απόψεων για διετές συμβόλαιο ώστε να αγωνιστεί στη Β' Εθνική και με την άνοδο της ομάδας να παίξει στο καινούριο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά».

ΑΕΚ θέλει, Λεό γουστάρει 

Όπως και φέτος, έτσι και για του χρόνου ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει την εντολή η άνοδος να συνδυαστεί και με καλό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μείνουν "ζεστοί" οι οπαδοί της ΑΕΚ. Σε αυτό το κομμάτι _το θέαμα_, έρχεται να προστεθεί το όνομα του Λεονάρντο.

Ο βραζιλιάνος άσος αναμφίβολα, πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που όπως έδειξε και την τελευταία του χρονιά με τα κιτρινόμαυρα μπορεί να κάνει την διαφορά και να επηρεάσει με τις ενέργειες του το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Ο ίδιος ο Λεό, όπως δήλωσε και προσφάτως, γουστάρει να επιστρέψει στην ΑΕΚ ακόμα και στην Β' Εθνική και η αλήθεια είναι πως η δήλωση του αυτή, ενεργοποίησε τον "συναγερμό" στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο, πως το όνομα του προστέθηκε την επομένη μέρα στη... λίστα της Β' Εθνικής.

Τόσο ο Κατσουράνης (ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει με τριετή _ συμβόλαιο 2+1 _ συνεργασία) όσο ο Κυργιάκος και ο Λεονάρντο αποτελούν κομμάτια της ΑΕΚ τα οποία έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με σημαντική προσφορά (ειδικά ο πρώτος) και αναμφίβολα πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές με τεράστια εμπειρία οι οποίοι θα βοηθήσουν τα μέγιστα για να επιτευχθεί η άνοδος από την Football League στην μεγάλη κατηγορία.