Η Σιδέρη της ΝΔ καλεί να συλληφθούν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Το παραλήρημα......

Το γνωστό και αστοιχείωτο στέλεχος της ΝΔ, Χριστίνα Σιδέρη επανήλθε σήμερα στο facebook, και με αφορμή της χθεσινή εκπομπή του Θεοδωράκη για τον Παύλο Φύσσα, κάλεσε να συλληφθούν όλα τα στελέχω του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες της 17Ν, και άλλων οργανώσεων, από την δεκαετία του 70 μέχρι σήμερα! 
Και δώρο, η τελευταία της ανακοίνωση, που κατατάσσει τον Εθνικοσοσιαλισμό, στην Αριστερά....στην γνωστή γραμμή Άδωνη...(Μετά ψάχνονται για τους λόγους της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς στην Ελλάδα, όταν οι δεξιοί "πεφωτισμένοι", γράφουν τέτοιες μπούρδες!)
Δείτε τα μηνύματα της!

"Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, είναι και αυτοί δολοφόνοι του παιδιού μου". Μητέρα Παύλου Φύσσα. Μια χαρά! Παρακαλείται η δικαιοσύνη να προβεί στα δέοντα για να συλλάβει όλο το ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΝΤΑΡΣΎΑ μαζί με τους ψηφοφόρους του για τις δολοφονίες των Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β.,...