Φυλακή ο Λαγός - Ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι!

Ελεύθεροι Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος - Στη φυλακή ο ΛαγόςΕλεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής με απόφαση των ανακριτών και των εισαγγελέων. Από τους 4 βουλευτές στη φυλακή θα οδηγηθεί μόνο ο βουλευτής Γιάννης Λαγός.

Οι βουλευτές Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος...
αφήνονται ελεύθεροι σύμφωνα με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων.

Πρόκειται για πληροφορίες από την πλευρά των συνηγόρων των 4 βουλευτών.

Οι Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Κασιδιάρης αφήνεται ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα - ανακριτών.

Πιο αναλυτικά, στα περιοριστικά μέτρα, ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 50.000 ευρώ, ενώ οι ανακριτές και οι εισαγγελείς αποφάσισαν ότι οι Μίχος και Παναγιώταρος αφήνονται ελεύθεροι με περιορισμό εξόδου από τη χώρα.

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος μετά την απόφαση των ανακριτών να τον αφήσουν ελεύθερο, μαζί με τους δύο άλλους συναδέλφους του βουλευτές, και έβριζε τους δημοσιογράφους αποχωρώντας από την Ευελπίδων.

"Τώρα θα δείτε σιχάματα!" είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος βγήκαν λίγο μετά τις 11:00 από τα δικαστήρια και περπάτησαν αμέριμνοι στην οδό Ευελπίδων που ήταν κλειστή για τα οχήματα λόγω των μέτρων ασφαλείας. Πήραν ταξί και έφυγαν.

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης πρόλαβε να επιτεθεί στον κάμεραμαν του Reuters. Κλώτσησε έναν δημοσιογράφο και χτύπησε έναν οπερατέρ.