Ολες οι απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής




Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα κείμενα των απολογιών, των κατηγορυμένων για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Νίκου Μιχλολιάκου, Ηλία Κσιδιάρη, Χρήστου Παππά και Γιάνη Λαγού.

 Μιχαλολιάκος

Κάθε σύνδεσή του με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έλαβαν χώρα πριν και μετά τη.......
δολοφονία του Παύλου Φύσσα αρνήθηκε κατά την απολογία του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως προκύπτει από την απολογία του.


Διαβάστε αναλυτικά την απολογία του γ.γ. της Χρυσής Αυγής ΕΔΩ.


Κασιδιάρης


«Μοναδικός λόγος της δίωξής μου είναι η ραγδαία άνοδος του κόμματος και τα υψηλά ποσοστά που φέρεται να έχω αυτή τη στιγμή δημοσκοπικά ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών», δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης.

Διαβάστε αναλυτικά την απoλογία του εκπροσώπου τύπου της Χρυσης Αυγής ΕΔΩ.






Παππάς



Κάθε σχέση του ιδίου και της Χρυσή Αυγής με τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό και τις ιδέες του Χίλτερ αρνήθηκε κατά την απολογία του βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, Χρήστος Παππάς, καταγγέλλοντας «πολιτική δίωξη».



Διαβάστε αναλυτικά την απολογία του Χρήστου Παππά ΕΔΩ.



Λαγός



Οι τηλεφωνικές επαφές μεταξύ του Γιάννη Λαγού και του γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Γιώργου Πατέλη πριν τη δολοφονία Φύσσα αφορούσαν την επικείμενη επίσκεψη του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Νίκαια και μία διανομή τροφίμων, όπως υποστήριξε στην απολογία του ο ίδιος ο βουλευτής Λαγός.



Διαβάστε αναλυτικά την απολογία του Γιάννη Λαγού ΕΔΩ.