Ηλυσιακός 0-3 ΑΕΚ

kafeneio sp
Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ χρειάστηκε τον αρχηγό της, Νίκο Γεωργέα, να βρει δίχτυα και να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του, για να φτάσει τελικά η Ένωση στο εμφατικό 3-0 επί του Ηλυσιακού στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ' Εθνικής....

Η Ένωση έχασε πλήθος ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, για να ξεκλειδώσει τελικά την άμυνα του Ηλυσιακού ο Νίκος Γεωργέας στο 55ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο γκολ για τους "κιτρινόμαυρους" με τους Μπρέτσεβιτς στο 60' και Πόποβιτς στο 76'.

Η ΑΕΚ προβλημάτισε με το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο 45λεπτο να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με τον Γροντή (κυρίως) να πασάρει, αλλά τους Μπρέτσεβιτς, Κορδέρο και Πόποβιτς να μην σκοράρουν.

Ο "γόρδιος δεσμός" λύθηκε από τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Γεωργέα, που έδειξε στους συμπαίκτες του το δρόμο προς τη νίκη, αλλά και το πώς μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα.

Τα δύο όμορφα γκολ των Κροατών, Μπρέτσεβιτς και Πόποβιτς, ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και οδήγησαν τους "κιτρινόμαυρους" στην 3η αγωνιστική της Α' φάσης, όπου αντίπαλός τους θα είναι -και πάλι στο ΟΑΚΑ- ο Άγιος Νικόλαος στις 17 Νοεμβρίου.

Πηγή: sport24.gr