Βγήκαν τα αστέρια - Champions League

kafeneio sp
Το Champions League άρχισε για τα καλά και οι πρώτοι αγώνες των ομίλων έγιναν πραγματικότητα με πολλά γκολ στους αγώνες και αρκετά αναμενόμενα αποτελέσματα. Διαβάστε αναλυτικά τα 6 γκολ της Ρεάλ, τη "γκέλα" της Γιουβέντους και άλλα...

Γαλατάσαράι 1-6 Ρεάλ Μαδρίτης

Σαρωτική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων, καθώς επικράτησε με 6-1 της Γαλατάσαράι μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ, δύο γκολ ο Καρίμ Μπενζεμά και ένα ο Ίσκο, ενώ στο 84' ο Ουμούτ Μπουλούτ απλά μείωσε για τους Τούρκους.


Κοπεγχάγη 1-1 Γιουβέντους

Η Γιουβέντους από την άλλη δεν έκανε καλή εμφάνιση στην Δανία και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κοπεγχάγη.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 14' ισοφάρισε στο 54' με τον Κουαγκλιαρέλα ενώ έχασε αρκετές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-2 Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Λεβερκούζεν στο "Ολντ Τράφορντ", στο πρώτo της ματς στο Champions League χωρίς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Δύο γκολ πέτυχε ο Γουέιν Ρούνεϊ και από ένα οι Ρόμπιν φαν Πέρσι και Αντόνιο Βαλένσια, ενώ για τους Γερμανούς είχε ισοφαρίσει ο Ρόλφες και μείωσε στο 88' ο Εμέρ Τοπράκ.


Σοσιεδάδ 0-2 Σαχτάρ Ντόνετσκ 



Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου η Σαχτάρ Ντόνετσκ με δύο γκολ του Αλέξ Τεϊσέιρα νίκησε με 2-0 την Σοθιεδάδ μέσα στο "Ανοέτα".


Μπάγιερν Μονάχου 3-0 ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, ξεκίνησε με εύκολη επικράτηση στο Μόναχο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-0.

Ο Αλάμπα πέτυχε το πρώτο γκολ γενικά στην φετινή διοργάνωση και ακολούθησαν αυτά των Μάντζουκιτς και Ρόμπεν.


Βικτόρια Πλζεν 0-3 Μάντσεστερ Σίτι

Με το ίδιο σκορ που επικράτησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης επί της ΤΣΣΚΑ, επικράτησε και η Μάντσεστερ Σίτι επί της τσέχικης ομάδας με 0-3.

Για τους "πολίτες" σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο οι Ντζέκο, Γιαγιά Τουρέ και Αγκουέρο.


Mπενφίκα 2-0 Άντερλεχτ

Η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 την Άντερλεχτ στο "Εστάντιο ντα Λουζ", χάρη στα τέρματα των Τζούριτσιτς και Λουιζάο από το πρώτο ημίχρονο.

Με δύο γρήγορα γκολ η Μπενφίκα επικράτησε με 2-0 της Άντερλεχτ στο "Εστάντιο ντα Λουζ", ξεκινώντας με το... δεξί το φετινό Champions League.

Τζούριτσιτς και Λουιζάο πέτυχαν τα τέρματα των "αετών", ενώ η Άντερλεχτ κοιτάζει πλέον το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο.


Ολυμπιακός 1-4 Παρί Σεν Ζερμέν 

Δείτε τα γκολ της ήττας του Ολυμπιακού σε άλλο άρθρο...