Όχι το Συνταγματικό αλλά ούτε το Ουράνιο τόξο δεν μας σώνει. Η πάθησή τους είναι ανίατη.

γράφει ο Κώστας

Λοιπόν, η δολοφονία του παιδιού, αν δεν ήταν… θέλημα Θεού (ποιος ξέρει, μπορεί να τ’ ακούσουμε κι’ αυτό), σίγουρα ήταν κομπίνα της ”ενδιάμεσης δεξιάς”, που έβαλε την δεξιά-δεξιά να σκοτώσει,  με σκοπό να παγιδεύσει και να παρασύρει την Αριστερά του Λαφαζάνη στο… ”Συνταγματικό τόξο”,  του πονηρού Λαζαρίδη, που πρώτος λανσάρισε αυτή την… ιδέα, για… κουβέντα. Καταραμένο…
Μνημόνιο…
Πάντως, γάτα ο σύντροφος Λαφαζάνης δεν τσίμπησε και έσπευσε να βάλει τα πράματα στην θέση τους. Δήλωσε (iskra.gr): «Η στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν πρέπει να γίνει αφετηρία φόβου και αναδίπλωσης.  Δεν πρέπει να οδηγήσει την ίδια την Αριστερά να δίνει εξετάσεις καταδίκης γενικώς και αορίστως της βίας και ένταξης στο «συνταγματικό» και «δημοκρατικό» τόξο ως συμπλήρωμα της Πασοκονεοδημοκρατίας» (και ό,τι καταλάβατε) .
Τώρα, από το τόξο της… πολιτικής βλακείας, (άκου, «γενικώς και αορίστως, βία», ένας φόνος!),που παράγει, συστηματικά και οργανωμένα, φτωχούς προς χρίση και εκμετάλλευση, σαν τον δολοφόνο, ποιος μπορεί να μας σώσει; Η συνιστώσα, «Αριστερή  Πλατφόρμα», του σύντροφου  Λαφαζάνη, σίγουρα όχι.