Καμπάνα και πρόστιμο για την αποβολή του Μπαλοτέλι στη Μίλαν

kafeneio sp
Η φράση "θα σε σκοτώσω" που εκτόξευσε ο Μπαλοτέλι κατά διαιτητή έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της Μίλαν. Το αρνητικό ρεκόρ του Ιταλού άσου και η σκέψη για παραδειγματικό πρόστιμο...

Ο Μάριο Μπαλοτέλι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό για τη συμπεριφορά του προς το διαιτητή μετά το τέλος του Μίλαν-Νάπολι και όπως έκανε γνωστό η διοίκηση της Μίλαν δεν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η αιτία δεν είναι άλλη από το γεγονός πως οι "ροσονέρι" είναι "πυρ και μανία" με τον 23χρονο άσο, θεωρώντας πως ξεπέρασε -για πολλοστή φορά- τα όρια το βράδυ της Κυριακής.

"Θα σε σκοτώσω. Θα σε κάνω να πληρώσεις για αυτό", ήταν τα λόγια που φέρεται να είπε ο Μπαλοτέλι στον διαιτητή Μπάντι στο φινάλε του αγώνα με τη Νάπολι, με αποτέλεσμα να "μαζέψει" την 6η μεγάλη τιμωρία της καριέρας του, ήτοι 20 αγωνιστικές στο σύνολο.


Ίλιγγο προκαλεί επίσης και ο αριθμός των καρτών που έχει αντικρύσει στη μέχρι τώρα καριέρα του, με τον Ιταλό διεθνή φορ να έχει πάρει μέρος σε 222 αγώνες και να έχει δεχτεί 85 κάρτες, εκ των οποίων 77 κίτρινες και 8 κόκκινες.

Όπως μάλιστα έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες από τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μίλαν προσανατολίζεται στο να επιβάλλει ένα τσουχτερό πρόστιμο στον παίκτη για να τον συνετίσει, το οποίο ενδέχεται να φτάσει και στα 240.000 ευρώ!