Οι 439 που προσλαμβάνονται οριστικά στη ΔΤ – Όλα τα ονόματα

439 άτομα προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση με δίμηνες συμβάσεις. Είναι εκείνοι που επιλέχθηκαν οριστικά από τους 577 της αρχικής προκήρυξης.

Η λίστα με τα ονόματα των 439 επιτυχόντων δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, με την υπογραφή του ειδικοί διαχειριστή Γκίκα Μάναλη...
 Όπως αναφέρει η απόφαση τώρα που άρχισε να λειτουργεί ο μεταβατικός φορέας δημιουργούνται νέες ανάγκες για προσωπικό. «Σε κάποιες από τις προκηρυχθείσες ειδικότητες κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού προσωπικού, ενώ σε κάποιες άλλες μικρότερου, συγκριτικά προς τον αρχικώς προκηρυχθέντα, χωρίς να παραβιάζεται η σειρά κατάταξης, χωρίς να μεταβάλλονται οι ειδικότητες», τονίζεται.

Παράλληλα, σημειώνεται πως «η υποβολή αίτησης υποψηφιότητας στην προαναφερόμενη Προκήρυξη με Α.Π. 01/2013 διατηρείται και ισχύει για την πλήρωση θέσεων της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013. Συνεπώς, οι αιτήσεις υποψηφίων που κατετάγησαν σε θέσεις επιλαχόντων ή/και απορρίφθηκαν λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων διορισμού ή/και ήταν άκυρες και δεν προσλαμβάνονται στο πλαίσιο της με Α.Π. 01/2013 προκήρυξης, θα ληφθούν υπόψη και θα καταταγούν στο πλαίσιο της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ