Κορυφαία ομάδα της χρονιάς 2013!

kafeneio sp
Η διεθνής Ομοσπονδία Συλλόγων ανέδειξε για κορυφαία ομάδα της Ευρωπαϊκής ηπείρου για το 2013 την...

Κορυφαία ομάδα της χρονιάς για το 2013 αναδείχθηκε η Μπάγερν Μονάχου από τη Διεθνή Ομοσπονδία συλλόγων, προσθέτοντας ακόμα μία διάκριση στο παλμαρέ της.

Έπειτα από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς και του Champions League, η Μπάγερν τιμήθηκε με το ανάλογο βραβείο από τη Διεθνή Ομοσπονδία συλλόγων και ανακηρύχθηκε κορυφαίος σύλλογος στην Ευρώπη για τη σεζόν που πέρασε.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος των Βαβαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίνγκε, ο οποίος από σήμερα (10/9) θα εκτελεί και χρέη προέδρου της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συλλόγων. Η ανακοίνωση της ECA αναφέρει ότι η ομάδα κατέκτησε το εν λόγω βραβείο για "τα εξαιρετικά επιτεύγματά της σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο την περσινή σεζόν".

Ως πιο βελτιωμένη ομάδα κατά την περίοδο 2012-2013 βραβεύτηκε η Ντόρτμουντ, η Γκενκ πήρε το βραβείο "κοινωνικής ευθύνης", ενώ η Γιουβέντους αυτό της καλύτερης δουλειάς στα τμήματα υποδομής, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη.