αξιολόγησε μας σκληρά Kyriako-son

 Ελλην Φορολογούμενος
Το παλικάρι ο Κυριάκος ακολούθησε την πεπατημένη  , δια της οποίας όλα τα τέκνα των ντόπιων πολιτικών έχουν εφαρμόσει με εξαιρετική επιτυχία από τις απαρχές της ύπαρξης αυτής της δόλιας χώρας.
Πρακτική  εν ολίγοις λέει ότι δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να εκλείψει η οικογενειοκρατία εν Ελλάδι , όσο και αν ο  νέοπας πολιτικός είναι βλαξ ή καθυστερημένος (βλ. ΓΑΠ) παραμένει δε εξαρτημένος από την έννοια του μέντορα-  Πατέρα, από τον οποίον και εξαρτάται η μοίρα του και η σωτηρία του σώματος, της τσέπης του και η δική μας τρόπον τινά .
Και στην εξάρτηση αυτή, η γνώση και η παιδεία δεν βοηθάνε παρά ελάχιστα , δυστυχώς γιατί ως.........
γνωστόν τα πτυχία copies κτώνται .
Η μέθοδος αυτή λέει  να παρουσιαστείς ως γκουρού εν ήδη αλεξιπτωτιστού  από το εξωτερικό (γιουνιβερσιτι οφ χαρβαρντ σε λέει ο άλλος )  της όποιας αλλά μοναδικής αλήθειας στον τομέα που «εκπροσωπείς» ( στις απολύσεις εν προκειμένω, για τις οποίες ο Κυριάκος πολλά χρόνια που τον παρακολουθώ –έντρομος- να  λέει τα ίδια και τα ίδια ακριβώς για τον ευμεγέθη δημόσιο τομέα, ότι έχει σοβαρά προβλήματα και τις γνωστές π@π@ριές  ).
 Εδώ θέλει κάποια προσοχή: πρέπει ο - αξιολογητής- που θα απολύει κιόλας να  ακουμπά τη «θεωρία» του όχι μόνο στις εκάστοτε «ανάγκες» του κόσμου, αλλά και σε κάτι που είναι, αντικειμενικά, σωστό, ορθό και δουλεμένο από πριν από τα κανάλια δηλαδή,  γνωστό σε όλους, κλπ. Αλλιώς δεν θα πιάσει το ποτ-πουρί που ετοιμάζει. Επίσης, το ψήγμα πραγματικής αλήθειας που περιλαμβάνει η μπούρδα του, πρέπει, παρότι γνωστό σε όλους, να είναι και δυσερεύνητο.
Άντε τώρα να πεις ότι αυτή η παπαριά,  όπου ανά τον κόσμο  έχει γίνει, δηλαδή  μείωση του δημοσίου τομέα σε βάρος του ιδιωτικού δηλαδίς ,  αντικατάσταση του από ιδιώτες , αύξησε το κόστος των παρεχομένων υπηρεσιών και μείωσε την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών , το μόνο που αύξησε ήταν τα κέρδη των ιδιωτών, ούτε καν τα έσοδα από φόρους δεν αύξησε !!!
Πρέπει να είναι πέρα για πέρα σίγουρος και να επαφίεται στην τεμπελιά ή στη δυσχέρεια του άλλου να κάτσει να ψάξει σε βάθος την σχέση που έχουν οι κοτσάνες του με τις 1-2 ξαναμασημένες σοφές κουβέντες περί σχολής του Σικάγο , του πατερούλη Φρίντμαν , που αμολάει.