Έπεα πτερόεντα (δήθεν πολιτικά)

γράφει ο Κων/νος Σπ. Δρακάτος



Οι Οικονομολόγοι κ. Γ.Βαρουφάκης και ο συνάδελφος του Τζέιμς Γκάλμπρειθ έγραψαν, λέει, σε άρθρο τους (καλές συστάσεις στα αφεντικά;) στους Times της Ν.Υόρκης ότι:
 ”Η κρίση θα μπορούσε να φέρει την αριστερή αντιπολίτευση (και αναφέρονται στον ΣΥΡΙΖΑ, ως αριστερή αντιπολίτευση…) στην εξουσία, κάτι που δεν θα είναι κακό για την Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια ελληνική κυβέρνηση που απορρίπτει την αυτοκαταστροφική ευρωπαϊκή πολιτική (όχι την Αμερικάνικη, καταλάβατε;) περισσότερο θα βοηθήσει παρά θα κάνει  κακό”.
 Τώρα το πώς και το γιατί θα το πετύχει αυτό η ”αριστερή αντιπολίτευση” του ΣΥΡΙΖΑ (όχι η άλλη), δεν έχει σημασία, αρκεί αυτοί.....
που θα το διαβάσουν, να λάβουν … το μήνυμα. Θυμίζω ότι κάποιοι άλλοι οικονομολόγοι, με κάτι τέτοια, πήραν το βραβείο Νόμπελ. Ε’, μετά βούλιαξε η Goldman Sachs, με τα τρία ΑΑΑ, έφαγαν τα λεφτά των καταθετών της εκεί (κάτι δις) και μετά ”κυκλοφόρησαν” τα ”τοξικά ομόλογα”, για να φάνε και τα λεφτά των Ευρωπαίων.

Έτσι κ. Βαρουφάκη;  Υ.Γ. Όποιος έχει γερά νεύρα μπορεί να διαβάσει όλο το άρθρο στην ηλεκτρ. διεύθυνση και θα καταλάβει: http://www.iefimerida.gr/news/111850/%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-new-york-times-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1