Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: "Θέλει η Πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"

Στο θλιβερό επεισόδιο της Παρασκευής στη Βουλή, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, σημειώνοντας ότι η αντίδραση σε αυτά τα φαινόμενα πρέπει να έρθει από τον ίδιο το λαό.
Μιλώντας στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο", ο κ. Τατσόπουλος...
τόνισε ότι όλα ξεκίνησαν από το ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, χωρίς να έχει το δικαίωμα αναφέρθηκε σε θέμα άσχετο από αυτό της επίκαιρης ερώτησής του, όταν και επιτέθηκε στον Α. Τσίπρα με το "mr Alexis".

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της υπόθεσης από τα ΜΜΕ, σημείωσε ότι "κάποιος μας δείχνει το φταίχτη και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο. Ο συγκεκριμένος βουλευτής, ο κ. Ηλιόπουλος έχει στο μπράτσο του χαραγμένο το ζιγκ χάιλ. Το δείχνει υπερήφανα, έχει φωτογραφηθεί. Το έχει και στα γερμανικά για να μην έχουμε αμφιβολία. Δεν το κρύβει ο άνθρωπος ότι είναι ναζιστής. Έρχεται ο εκλεκτός συνάδελφος και με το καλημέρα αποκαλεί τους συναδέλφους του γίδια. Εμείς στεκόμαστε αν το πρώτο χάιλ Χίτλερ, προήλθε από τη Χρυσή Αυγή".

Ερωτηθείς για το αν ξέρει από ποια πλευρά ακούστηκε πρώτη φορά το "χάιλ Χίτλερ", ο Π. Τατσόπουλος απάντησε ότι δεν ξέρει γιατί δεν ήταν στην αίθουσα εκείνη τη στιγμή, ωστόσο σημείωσε ότι δεν έχει σημασία, ποιος το είπε πρώτος.

"Η Χρυσή Αυγή μέχρι το 2011, έβριθαν τα έντυπά της από εθνικοσοσιαλιστικά κείμενα. Θέλουν να κρυφτούν. Η π....... θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Μέχρι πρότινος στην επίσημή τους ιστοσελίδα,  είχε αναρτηθεί κείμενο που μιλάει για την αρχή του φύρερ και λέει ότι Δημοκρατία και ισότητα είναι όλα κουραφέξαλα και στην πραγματικότητα είμαστε εμείς οι μαζάνθρωποι και ο ηγέτης.
"Οι άνθρωποι δεν κρύβονται ή μάλλον προσπαθούν άτεχνα να κρυφτούν. Μπορούμε να υποκριθούμε ότι δεν τους βλέπουμε ή να χτυπάμε τα πόδια στο πάτωμα πιστεύοντας ότι θα εξαφανιστούν. Δεν θα εξαφανιστούν. Ας έχουν τουλάχιστον το πολιτικό θάρρος να πουν είμαστε οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές, είμαστε οι Έλληνες ναζιστές.

Τέλος, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε ότι η αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά δεν λύνεται με νομοσχέδια.
"Το κόμμα αυτό πρέπει να το αποβάλλει ο ελληνικός λαός. Εμείς οι ίδιοι θα αποφασίσουμε το μέλλον και τη μοίρα της Χρυσής Αυγής" τόνισε και χαρακτήρισε τους περισσότερους από τους βουλευτές της ψιλοδιαταραγμένα άτομα, που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τραβήξουν πιστόλι.


Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή από depy6