Σκέψεις να φιλήσει ο Κόζας τον Αγάθωνα στο στόμα, στον τελικό!

 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Μια προκλητική κίνηση, α λα Φινλανδία, που θα δημιουργήσει θόρυβο και θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες διάκρισης της συμμετοχής μας στον διαγωνισμό, ετοιμάζεται να εντάξει στην εμφάνισή της τη βραδιά του τελικού, η ελληνική αποστολή!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδέα του φιλιού στο στόμα έπεσε στο τραπέζι από τον στιχουργό του τραγουδιού, κ. Παχίδη, κατά τη διάρκεια της αναμονής των αποτελεσμάτων, όταν η αγωνία κορυφώνονταν και όλοι διαπίστωναν ότι η...........
Φινλανδία περνάει άνετα λόγω της προσοχής που απέσπασε το φιλί μεταξύ των δύο γυναικών.
Αν και στην αρχή όλοι πήραν την πρόταση στα αστεία, στη συνέχεια, όσο προχωρούσε η βραδιά, άρχισαν να παραδέχονται ότι τη σκέφτονται όλο και πιο σοβαρά - όπως συμβαίνει πάντα με τις καλές ιδέες.
Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, οξύτατες αντιρρήσεις προέβαλαν οι δύο άμεσα εμπλεκόμενοι, ο Αγάθωνας και ο Ηλίας Κόζας. Αντιρρήσεις που άρχισαν να κάμπτονται, αν και ο Ρεμπέτης παρέμενε ανυποχώρητος στο αίτημα του Κόζα να ψαλιδίσει λίγο το μουστάκι.
Από την πλευρά της ΕΡΤ πάντως, η οποία θεωρείται πολιτικά υπεύθυνη για την ελληνική συμμετοχή, στην αρχή εκφράστηκαν σοβαρές αντιρρήσεις για μια τέτοια πρωτοβουλία. Όμως, μετά τη διευκρίνιση ότι το ελληνικό φιλί δεν θα κρύβει από πίσω του πολιτικό αίτημα για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομόφυλων, αλλά το αίτημα για την παγκόσμια ειρήνη και τον αφοπλισμό, το κρατικό κανάλι άρχισε να το βλέπει πιο θετικά.
Όπως και να ‘χει, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται διαδήλωση παραχριστιανικών οργανώσεων έξω από την ΕΡΤ, που ζητούν να σταματήσουν τα φιλιά, όχι μόνο μεταξύ ομοφύλων, αλλά και ατόμων του αντίθετου φύλλου, γιατί τους εκνευρίζουν.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα.)
Σ.σ.: Η ιδέα οφείλεται στον Στάθη Παχίδη, ο οποίος τη δημοσίευσε αστειευόμενος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της ελληνικής συμμετοχής