Μην μας σκάβετε τον ΛΑΚΚΟ!!!!!!!!!!

Αναγνώστης
Το σκάμμα μήκους 10 μέτρων  παραμένει ανοικτό στη μέση του πεζόδρομου της Βαλαωρίτου χωρίς κάποιο προστατευτικό στο να αποτρέψει κάποιο παιδί να πάθει ατύχημα ή να περιβάλλεται από κάποιο πάνελ για να περιορίσει την άσχημη εικόνα που εκθέτει την αισθητική του τόσο καλόγουστου πεζόδρομου και των αξιόλογων καταστημάτων αυτού.

Αλλά τι λέω αυτά γίνονται σε πρωτεύουσες άλλων ευρωπαϊκών χωρών που έχουν προδιαγραφές  για το πώς θα εκτελέσουν ένα έργο και όχι να εκτελείται από κάθε τυχάρπαστο  ιδιώτη  εργολάβο,  ο νοών……
νοείτω.   

Συγκεκριμένα το γεγονός έχει ως εξής:

Το Σάββατο 2 Μαρτίου   εμφανίζεται  ΙΔΙΩΤΗΣ  εργολάβος  της  ΔΕΗ για να ξεκινήσει εκσκαφή επί του πεζόδρομου της Βαλαωρίτου με σκοπό την αναβάθμιση της ισχύος ρεύματος σε δυο επιχειρήσεις.  Στο διάστημα αυτό έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους στην μέση του πεζόδρομου.

Λίγες μέρες πριν είχαμε λάβει έγγραφη ειδοποίηση ότι οι εργασίες θα ξεκινούσαν Κυριακή

3 Μαρτίου κι όχι Σάββατο 2 Μαρτίου και πρωινή ώρα λειτουργίας των καταστημάτων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών και να αποχωρήσει το συνεργείο.

Οι εργασίες  ξεκίνησαν την Κυριακή  3 Μαρτίου 08:00 και μαζί με την αναβάθμιση του ρεύματος δημιούργησαν βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να μείνουν πολλές επιχειρήσεις και κατοικίες χωρίς τηλέφωνο.

Ενώ γνώριζαν την ζημιά που είχαν προξενήσει ολοκλήρωσαν την επόμενη ημέρα μαζί και με την πλακόστρωση το έργο τους.

Κατόπιν αυτού και με συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες όλων αυτών που είχαν μείνει χωρίς τηλέφωνο, εμφανίστηκαν την Παρασκευή 8 Μαρτίου τεχνικοί του ΟΤΕ κάνοντας αυτοψία της βλάβης.

 Την επόμενη ημέρα Σάββατο 9 Μαρτίου ήρθε ιδιώτης εργολάβος του ΟΤΕ (συνεργείο 4 ατόμων) και χωρίς καμία προειδοποίηση άρχισαν τη χρήση των κομπρεσέρ σκάβοντας στο ίδιο ακριβώς σημείο που το προηγούμενο συνεργείο της  ΔΕΗ είχε αποκαταστήσει.

Αυτή την φορά τα πνεύματα οξύνθηκαν οι διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών  τους ανάγκασαν να ολοκληρώσουν το σκάψιμο χωρίς τα  κομπρεσέρ και να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Το σκάμμα μήκους 10 μέτρων  παραμένει ανοικτό μέχρι και σήμερα  στη μέση της οδού Βαλαωρίτου στο κέντρο της Αθήνας.

Κύριε Δήμαρχε μην τους αφήνετε να σας εκθέτουν με της αυθαιρεσίες τους.