Σημεία των καιρών

 Γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου

Το Σεπτέμβρη του 89, παραμονές βουλευτικών εκλογών, το παρακράτος δολοφόνησε τον Π. Μπακογιάννη.
Εκτός του χώρου της Δεξιάς και του τότε συνεταίρου της, Συνασπισμός, στον Ελληνικό λαό, η πράξη δολοφονίας ωφέλησε μονομερώς την επιδίωξη Μητσοτάκη να γίνει Κυβέρνηση η Ν.Δ. και αυτός επιτέλους Πρωθυπουργός.

Πριν την άνοδο του Χίτλερ στην Καγκελαρία, το ίδιο, αντίστοιχο την Γερμανία παρακράτος σκηνοθέτησε το κάψιμο της.....
καγκελαρίας χρεώνοντας την πράξη αυτή στην Γερμανική Αριστερά.

Σήμερα, το ίδιο παρακράτος που ωμά καθοδηγείται από την Κυβέρνηση των δωσίλογων, και με την εποπτεία Δένδια, οργανώνουν σειρά προβοκατόρικων ενεργειών «ένοπλης τρομοκρατίας» , ως συνέχεια της οικονομικής και πολιτικής τρομοκρατίας που υποβάλουν τον λαό με μνημόνια, φόρους, χαράτσια και δημιουργία συνείδησης ενοχικής σύμπραξης στην αποεθνικοποίηση του Κράτους και την παγίωση του σε κράτος προτεκτοράτο των Γερμανών.

Σήμερα, ολοκληρώνεται στην Βουλή της Ντροπής, στην Βουλή της προδοσίας και του ευτελισμού του Συντάγματος, η εσχάτη των προδοσιών, η έκπτωση της οντότητας του Κράτους και η μετατροπή του σε κοινό πελάτη των δανειστών.
Ό,τι δίκαιο υφίστανται οι οικονομικές σχέσεις μιας Τράπεζας και ενός Πολίτη, με όλα τα δικαιώματα να κατοχυρώνουν την Τράπεζα σε βάρος του Πολίτη- Πελάτη, όπως αυτό της αναγκαστικής κατάσχεσης, θα εφαρμόζεται και στο Κράτος, από τους δανειστές, ιδιώτες οι Κράτη.

Για να μην υπάρξει αντίδραση από τον Λαό, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος έστω και σαν υπόθεση, να εξεγερθεί ο λαός, για να μην εποικοδομηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης και αποδοχής της ανάγκης άμεσων εκλογών και Κυβέρνηση της Αριστεράς, το παρακράτος επιδεικνύεται σε πράξεις ένοπλης τρομοκρατίας , με αποκορύφωμα την ένοπλη «άσφαιρη» επίθεση στην Συγγρού, στα γραφεία της προδοτικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, που ηγείται της Κυβέρνησης των δωσίλογων.

Αν πράγματι θα ήθελε έναν νεκρό η Παρακρατική τρομοκρατία, θα «κτυπούσε» με «κανονική» οβίδα το γραφείο στο οποίο θα ήταν πράγματι μέσα ο Πρωθυπουργός, και το γραφείο αυτό δεν βρίσκεται στην Συγγρού.

Στην Ελλάδα, δεν είμαστε όλοι χαϊβάνια ή όλοι μαλάκες!!!! 
ΝΑΙ, καταδικάζουμε τις πράξεις τρομοκρατίας του επίσημου παρακράτους, ΑΛΛΑ μαλάκες δεν είμαστε.