ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ

 ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
 
     Το έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά  και πριν δύο εβδομάδες  το τονίσαμε ότι η υπερατλαντική  αυτοκρατορία θα επέτιθετο όπερ και εγένετο. Ο Ιταλός της Μέρκελ πήρε πόδι και επιστρέφει ο Μπερλουσκόνι. Κρύος ιδρώτας περιλούζει την κ. Μέρκελ και την παρέα της γιατί ο cavaliere δεν είναι το πιο καλό παιδί για τους Γερμανούς. Τους έχει.........
προειδοποιήσει ότι προτιμά τη λιρέτα γιατί είναι ο μοναδιός τρόπος για τη διατήρηση της εθνικής ανεξαρτησίας και υπερηφάνειας των Ιταλών. Δεν είναι με το ευρώ της Γερμανίας. Κατάφατσα τους το έχει πει και η συντριπτική μερίδα των Ιταλών είναι μαζί του. Θυμάστε τί ειπώθηκε για την Ελλάδα?. Ότι μπορεί να μας συμβεί ένα ατύχημα και να πάνε χαμένοι οι ευρωόποι μας. Ε λοιπόν το ατύχημα για τους Γερμανούς- και όχι για μας- είναι να φύγει η Ιταλία από την ευρωζώνη και μαζί με τις υπόλοιπες χώρες του Νότου να συνασπισθούν και να δημιουργήσουν ένα κοινό νόμισμα που θα έχει χαλαρή αλλά άμεση σχέση με το δολλάριο. Πέρα από τη διάλυση της ευρωζώνης η Γερμανία θα χάσει τους σκλάβους της στις νοτιοευρωπαϊκές αποικίες της  και θα πληρώσει πάρα πολλά, καθώς η ύφεση έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα της και τα προϊόντα της δεν πωλούνται πια στον Ευρωπαϊκό Νότο, που όχι μόνο δεν έχει εισόδημα να τα αγοράσει αλλά και αυτοί που έχουν κάποια χρήματα τα μποϋκοτάρουν. Βλέπετε η αγάπη που έχουν οι πολιτισμένοι Νότιοι για την πολιτική του Δ΄ Ραϊχ είναι κάτι που δεν παίζει με τίποτα.
      Οι πολιτικές εξελίξεις έρχονται λίαν προσεχώς επηρεάζοντας και την αυλή μας με συθέμελες ανατροπές. Ήδη το ψυχανεμιζόμαστε με την πολιτική της κ. Λαγκάρντ απέναντι στο ελληνικό χρέος και την ασφυκτική πίεση στη Γερμανία αλλά και ένα γενικότερο πολιτικό κλίμα που θυμίζει εποχή Μητσοτάκη πριν την ανατροπή τους από τον νυν πρωθυπουργό. Είναι δυνατό να αφήσει η Αμέρικα να κάνει κουμάντο η Γερμανία στις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές?. Δεν είδατε τί έκανε με τον Καντάφι που την είχε δει περιφερειακή δύναμη στην Μέση Ανατολή?.