δοκίμασε να του δώσεις την ευκαιρία μιας δεύτερης ζωής

 Ελλην Φορολογούμενος
 
Πριν πετάξεις ένα αντικείμενο, δοκίμασε να του δώσεις την ευκαιρία μιας δεύτερης ζωής... Εμείς, σου δίνουμε κάποιες ενδεικτικές ιδέες:
Θέση παρκαρίσματος ποδηλάτου
Πόσες φορές δεν έχεις αναγκαστεί να δεις το αγαπημένο σου ποδήλατο να πέφτει στο δρόμο και.......... να γρατζουνίζεται το χρώμα του γιατί δεν έχει σωστή στήριξη ; Μία μόνιμη βάση στη αυλή σου με μαλακό κράτημα στον τροχό θα κρατούσε το αγαπημένο ποδήλατο στη θέση που θέλεις και ασφαλές . Ο πιο απλός τρόπος να το καταφέρεις είναι ο εξής : Θάβεις έναν μνημονιακό βουλευτή ανάποδα στο έδαφος και αφήνεις τον ποπό του από έξω , έτσι ώστε στο χώρισμα να τοποθετείς με ασφάλεια το αγαπημένο σου ποδήλατο .
 
Πριν κατηγορήσεις τον Λοβέρδο ,για  ότι έκανε στον πολύπαθο χώρο της υγείας και κατέστρεψε την ίδια την υγεία και το ιστό κοινωνικής ασφάλειας που για χρόνια παλεύαμε και στήναμε πέτρα – πέτρα  και πληρώναμε εμείς και οι πατεράδες μας και να τον απορρίψεις , ξαναψήφισε τον .
Ξανά χρησιμοποίησε τις ιδέες του και την εμπειρία που απόκτησε καταστρέφοντας το οικοδόμημα δεκαετιών και ξαναβγάλτε τον όχι απλά βουλευτή αλλά αρχηγό
Θα χρειαστείς...
  • Τα πρακτικά των συμβουλίων και των συνεδρίων του ΠΑΣΟΚ
  • Μια συνταγή φαρμάκων και  παραπεμπτικό εξετάσεων από το Ε.Ο.Π.Υ.Υ
Τρίψε τα πρακτικά σε όποιο σημείο του σώματός  προτιμάς. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για το πώς θα βρεις τα φάρμακα και το εργαστήριο που θες , εφόσον κανείς δε συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ , αφού ο Οργανισμός –πόνημα του ευσταλούς και ευειδούς πολιτικού μας , έχει πιστολιάσει όποιον μιλά ελληνικά , και χρωστάει και της Μιχαλούς. Εάν δεν καταφέρεις να βρεις μικροβιολογικό εργαστήριο στείλε τα ούρα σου στο νέο φορέα το ΡΙΚΚΣΥ όπου και αν αυτός στεγάζεται , υπόψη κου Αντρέα με υποσημείωση «για τα δέοντα»