H Zωή έτρεψε σε φυγή τον Κακλαμάνη

Μετά το στενό μαρκάρισμα στο Σαχινίδη η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ άστραψε και βρόντησε σε καυγά με τους κ.κ. Νεράντζη και Απόστολο Κακλαμάνη
Απίστευτα πράγματα στην Επιτροπή Θεσμών καθώς πριν από λίγο η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξώθησε τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής σε αποχώρηση από την αίθουσα λέγοντας πως ντρέπεται για τον ευτελισμό της Επιτροπής από την ........
βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μολονότι ο κ. Σαχινίδης εξ αρχής είπε ότι δεν είχε ποτέ ενημέρωση ή δεν του είχε γίνει καμία μνεία για τη λίστα Λαγκάρντ, η κα Κωνσταντοπούλου συνεχώς επανερχόταν παραβιάζοντας τον κανονισμό. Εκεί πάντως που προκάλεσε την έκρηξη οργής των παρισταμένων Τ.Νεράντζη και Απ.Κακλαμάνη ήταν όταν δεν αναγνώρισε στον κ. Σαχινίδη το δικαίωμα να απαντά όπως θέλει αφήνοντας μάλιστα σαφείς υπαινιγμούς ότι ο κ. Σαχινίδης λέει ψέματα. Αποτέλεσμα ήταν ο εξής εκρηκτικός διάλογος:
Νεράντζης: Επιτέλους κυρία μου ρωτάτε επί 42 λεπτά και έχετε κάνει 7 γύρους ερωτήσεων. Έλεος πια.
Κωνσταντοπουλου : Αντί να επιπλήττετε εμένα θα έπρεπε να το κάνετε για τον υπουργό που δεν απαντά σε τίποτα.
Νεράντζης: Σας λέω πόση ώρα ρωτάτε γιατί κάτι έντυπα φιλικά σε σας λένε ότι σας φιμώνουμε κιόλας , αν είναι δυνατόν! 61 λεπτά ρωτούσατε τον Παπακωνσταντίνου την επόμενη φορά.

Κωνσταντοπούλου: Τελειώσατε κύριε πρόεδρε;
Νεράντζης: Το θέμα είναι να τελειώσετε εσείς κυρία μου.
Κωνσταντοπούλου: Χαίρομαι που αποκαλύπτεσθε κύριε πρόεδρε.

Νεράντζης : Κι εσείς συγκαλύπτεσθε κυρία μου.
Απ.Κακλαμανης: Σας παρακολουθώ να απευθύνετε κατηγορητήριο σαν να είστε στην τηλεόραση κ. Κωνσταντοπούλου. Επιτέλους σεβαστείτε μας.

Νεράντζης : Η κυρία δεν θα ρωτήσει άλλο έλεος πια!
Κακλαμάνης : Είμαι τόσο χρόνια σ´ αυτή την επιτροπή και ντρέπομαι να ευτελίζεται έτσι από την κ. Κωνσταντοπούλου. Αποχωρώ γιατί ντρέπομαι.