ΠΟΙΑ «ΥΓΕΙΑ»;;

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

Μπορείτε να μου πείτε για ΠΟΙΑ υγεία μιλούν σε αυτή τη χώρα;
ΠΟΙΟ «Εθνικό Σύστημα Υγείας»;
Για ΠΟΙΑ περίθαλψη;
Σε μια χώρα Εθνικών ΠΡΟΔΟΤΩΝ, όπου όλα έχουν διαλυθεί και ξεπουληθεί, σε μια χώρα που ξαναζωντάνεψαν εικόνες της κατοχής, σε μια χώρα που ο κοσμάκης της έχει στεγνώσει και εξακολουθούν να ρουφάνε τις άδειες φλέβες του, η μόνη «ελπίδα» που είχε............
απομείνει ήταν η «υγεία», οι όποιες παροχές αυτής….
Μα αλλοίμονο, ΠΟΥ είναι η υγεία για τον κοσμάκη όταν ΔΕΝ έχει γιατρούς, φάρμακα, αναλώσιμα;
Με το τελευταίο ρεζιλίκι, τα χρέη του κράτους προς τις φαρμακευτικές εταιρίες, αλλά και των ταμείων προς τους φαρμακοποιούς, έγινε η «δόκιμη» του να δούμε «ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΟΥΝ» (για να τα πούμε τα πράγματα απλά, κατανοητά).
Ρε επικίνδυνοι, δολοφόνοι, είτε λέγεστε πολιτικοί, είτε φαρμακευτικές εταιρίες είτε φαρμακοποιοί, ΠΟΙΟΣ σας είπε ρε φονιάδες ότι μπορείτε να παίζετε με τις ζωές του κοσμάκη;
Οι ασφαλισμένοι πλήρωσαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις εισφορές τους για να έχουν ΥΓΕΙΑ, να έχουν ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
Τόσα χρόνια οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ τίναξαν στον αέρα ΟΛΟ το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, και ΕΝΑΣ δεν πήγε φυλακή.
Την περασμένη εβδομάδα οι καρκινοπαθείς και οι διαβητικοί έφτασαν στο «παρά πέντε» να αποδημήσουν, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ «ΜΕΓΑΛΟ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ τίποτα.
Εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τα φάρμακα τους γιατί οι φαρμακοποιοί ΔΕΝ εκτελούν συνταγές (και γιατί να εκτελέσουν αφού τους χρωστούν ένα σωρό λεφτά).
Ας μου απαντήσει κάποιος από εσάς ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΦΑΙ;
Η βρίσκεις λεφτά, η πεθαίνεις…
Εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι το πώς θα εκλεγείτε στις εκλογές.
Το ότι έχετε καταδικάσει σε ΘΑΝΑΤΟ τον κοσμάκη, δεν σας ενδιαφέρει.
Δεν δολοφονήσατε μόνο οικονομικά την χώρα, αλλά η ανικανότητα σας έχει σαν αποτέλεσμα την πραγματική δολοφονία των κατοίκων της.
ΦΟΝΙΑΔΕΣ επικίνδυνοι, εσείς και τα όποια σκουλήκια παρατρεχάμενους έχετε.
Τρυπώστε στα λαγούμια σας.
Μην τολμήσετε να εμφανιστείτε μπροστά στον κοσμάκη, στον άρρωστο, τον άνεργο, τον συνταξιούχο, όλους αυτούς τους «θανατοποινίτες» που ΕΣΕΙΣ έχετε καταδικάσει.
ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Βασίλης Τσούγκαρης