Ο Καρατζαφέρης για τις εκλογές

Για όλους και για όλα μίλησε πριν από λίγο στην εκπομπή ΣΚΑΙ Καλημέρα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως εξήγησε, δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς δεν ήθελε να προδώσει την ιδεολογία του κόμματος και τους βουλευτές του...


Απαντώνας σε ερώτηση για ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον κ. Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: "Ο Σαμαράς δεν έχει πολιτική ηθική."

Σχετικά με τη φυγή στελεχών του και την προσχώρηση στη ΝΔ, δήλωσε ότι ίσως δεν κατάφερε να τους διδάξει πολιτικό πολιτισμό, αναφέροντας παράλληλα ότι κάποιοι είχαν απλώσει τα δίχτυα τους στο ΛΑΟΣ.

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων που θα ανήκουν στο στρατό, κατά το μοντέλο της Τουρκίας, ενώ για τους λαθρομετανάστες ανέφερε ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, σχολιάζοντας ότι θα καταγγείλει το «Δουβλίνο 2».

Τέλος ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι με την τακτική που ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς θα οδηγήσει το λαό σε διχασμό, ενώ διερωτήθηκε: Γιατί ο Τσίπρας είναι πιο επικίνδυνος από τον Σαμαρά;"

"Καλό θα είναι να μείνουμε στο ευρώ, αλλά θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για όλα", ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, προκρίνοντας ως λύση την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος για δύο χρόνια.