«Ανακαλεί» ο Τσίπρας για τον Καμμένο

Διορθωτικές κινήσεις επιχειρεί η Κουμουνδούρου, για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν θα πει «όχι» σε ψήφο ανοχής από τον Πάνο Καμμένο σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς.

Η αναφορά του κ. Τσίπρα ότι μετεκλογικά δεν θα αρνιόταν τη στήριξη και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο ενδεχόμενο αντιμνημονιακής κυβέρνησης, προκάλεσε γκρίνιες και μουρμούρα στο εσωτερικό της παράταξης...


Σκληρή κριτική άσκησαν όπως αναφέρει το Έθνος τόσο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, κάνοντας λόγο για υπόγειες συμφωνίες Τσίπρα - Καμμένου. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο κ. Τσίπρας επανήλθε χθες διευκρινίζοντας ότι «δεν υπάρχει δυνατότητα προγραμματικής σύγκλισης προεκλογικά, εκλογικά και μετεκλογικά με δυνάμεις που έχουμε διαμετρικά αντίθετες απόψεις».

Εξήγησε ότι μόλις λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, προκειμένου να συσταθεί κυβέρνηση της Αριστεράς, για να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και να ακυρώσει το Μνημόνιο καταστροφής.