Χρόνια Πολλά privé μου Ελλάδα…

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
«…Περιφέρομαι επί αιώνες
έξω του πυλώνος,
χωρίς συσσίτιο, αναμένων εναγωνίως
να εξασφαλίσω την άδεια εισόδου,
ενώ εισέρχονται μυριάδες άλλοι…»
Λ. ΧΡΥΣΟΛΟΥΡΗΣ – Άδεια εισόδου
Privé το «μαγαζί» λοιπόν! Ωσάν τσιφλίκι του μπαμπά. Ωσάν ναυλωμένη μεγάλη «πίστα» για το πάρτι κάποιου κανακάρη. Όλα προσεγμένα όλα επιμελημένα. Προσκλήσεις, διαπιστεύσεις, πορτιέρηδες, διαφήμιση! Μόνη παραφωνία οι γαλανόλευκες σημαίες στις κολώνες! Δύσκολοι καιροί βλέπεις  για να τις αντικαταστήσεις με τα γνωστά  εμπριμέ μοδάτα
κουρελόπανα  που  γράφουν  «the party is here». Κοστίζουν.!
Μόνο τσάμπα πράγμα η καταρράκωση κάθε έννοιας  εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας.  Ευγενική προσφορά των δειλών κρατούντων πρωτομαστόρων του αφελληνισμού που μη αρκούμενοι στον συστηματικό απογαλακτισμό της νέας γενιάς από κάθε τι το ελληνικό, για να πας το παιδί σου να καμαρώσει τις τιμημένες Ένοπλες Δυνάμεις που είναι έτοιμες αν χρειαστεί να συνεχίσουν το έργο των ηρώων του 21, και του 40 σου ζητούν πρόσκληση!
Ο «συνωστισμός» της Σμύρνης παράδειγμα κατήχησης, ο γνήσιος πατριωτικός λαϊκός συνωστισμός στις παρελάσεις παράδειγμα προς αποφυγή!
Εκεί φτάσαμε. Η χώρα ξέφραγο αμπέλι, ο εποικιστικός παράδεισος του κάθε απρόσκλητου κελεμπιοφόρου περαστικού, να απαιτεί πρόσκληση απ τα ίδια τα παιδιά της, για να καμαρώσουν ένα πέρασμα αυτών που την υπηρετούν εις μνήμην εκείνων που με το αίμα τους την ανέστησαν!
«Τhe party is here» λοιπόν! «Πρώτο πεζοδρόμιο εξέδρα!» Αρκεί να έχεις τα κατάλληλα διαπιστευτήρια
Σε τούτη τη χώρα ο  μόνος δρόμος που μπορείς να διαβείς τελικά απρόσκλητος είναι ο δρόμος προς το απόλυτο όνειδος…
Χρόνια Πολλά privé μου Ελλάδα…
Katsikas.george@gmail.com