Από αύριο στη Λαμία απομονωνουν τους βουλευτές

4


 Μια πρωτοβοουλία που αξίζει να βρει μιμητές
 Ολες οι συλλογικότητες του Νομού Φθιώτδας από αύριο γυρίζουν την πλάτη στους 5 βουλευτές που ψήφισαν αδίσταχτα την ισοπέδωση της ζωής μας όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.ζητούν από όλους τους πολίτες του νομού να συμμετάσχουν στον κοινωνικό αποκλεισμό που ξεκινά αύριο 3 Μαρτίου ο οποίος θα περιλαμβάνει απαξιωτική στάση απέναντι

Το κάλεσμα των αγανακτισμένων ξεκινά ως εξής.
όταν η εξουσία διαλύει την κοινωνία επιβάλλοντας την ......
φτώχεια και τον ολοκληρωτισμό η κοινωνία επιστρέφει στην εξουσία τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Με αυτή την διαπύστωση οι αγανακτισμένοι, η παρέμβαση πολιτών, το κίνημα δεν πληρώνω,το ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ φθιωτιδας ,οι πολιτες της Λαμιας ενάντια στα χαράτσια καλούν όλους τους πολίτες άνεργους και εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά αποκλείοντας απο την κοινωνική ζωή του νομού σε κάθε επίπεδο, τους 5 βουλευτές Φθιωτιδας που ψηφίσαν ναι στο μνημόνιο 2 αλλα και όλους τους εκπροσώπους της .... κυβέρνησης που θα επιχειρήσουν να έρθουν στην περιοχή για τις ανόητες όπως χαρακτηρίζουν φιέστες τους.
Θεωρώντας ότι οι βουλευτές δεν εκπροσώπησαν ποτέ τους πολίτες της Φθιώτιδας τα μέλη των οργανώσεων προτρέπουν όλοι μαζί ενωμένοι να ξαναχτίσουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις στον τόπο που ζούμε έτσι ώστε κάτω από τα ερείπια να έρθει στην επιφάνεια ένα νέος κόσμος.
Από το Σάββατο 3 Μαρτίου ξεκινάμε και τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ΄ αόριστο:
δεν τους μιλάμε...
δεν τους ακούμε...
δεν τους κάνουμε παρέα...
δεν τους αποδεχόμαστε σε καμία κοινωνική μας εκδήλωση...
δεν τους σερβίρουμε...
δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητα τους...
δεν τους υπηρετούμε πια...
δεν πουλάμε...
Συλλογικότητες Λαμίας
lamiastar.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
 1. Όχι ρε παιδιά.

  Όσο τους αφήνουμε, νομίζουν ότι είναι κάτι.
  Το καλύτερο είναι, να φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους.

  Καλό είναι και κανένα αυγό χαλασμένο, γιατί το γιαούρτι το περνάνε για μάσκα προσώπου και το φτύσιμο για σταγόνα δροσιάς.

  Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι όλοι σκουπίδια και η Βουλή σκουπιδοτενεκές και κρίμα για το κτίριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο σας. Μακάρι να βρούν μιμητές και σε άλλες περιοχές,οι πολίτες να κάνουν το ίδιο. Θυμηθείτε πόσο εκνευριστική ήταν η κυρία Μπατζελή όταν σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες, ένας Έλληνας Αγανακτισμένος είχε διακόψει την εκδήλωση για να διαμαρτυρηθεί. Δεν τον άφηνε να μιλήσει, τον διέκοπτε συνέχεια και ήταν σαρκαστικά ειρωνική! Κάντε της το ίδιο, όπου κι αν πάει να μην την αφήνετε να μιλήσει,να τη διακόπτεται και αυτήν και τα υπόλοιπα ΤΙΠΟΤΑ, να μην ακούγοντε πια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ
  ΜΑΚΑΡΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου