Σχέδιο εκτροπής για παρέλαση χωρίς επεισόδια!

 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Παρακρατικοί, σκόπευαν να παρελάσουν χωρίς κανέναν προπηλακισμό και χωρίς ούτε μια μούντζα, προκειμένου τινάξουν στον αέρα τις προσδοκίες των καναλιών και των θεατών του youtube

Ένα βαλιτσάκι με υλικά που αφορούσαν πράγματι την 25η Μαρτίου, χωρίς ούτε ένα πανό με απειλές για κρεμάλα και για προδοσία, ήταν αυτό που έβαλε αρχικά σε υποψίες τους αστυνομικούς. Στη .........
συνέχεια με συστηματική παρακολούθηση, οδηγήθηκαν στα ίχνη των προβοκατόρων που σχεδίαζαν να παρελάσουν κανονικά, αγνοώντας την επίσημη προσδοκία να γίνουν επεισόδια ώστε να τα καταδικάσουν όλοι μετά!
Η αποκάλυψη όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη και στους επίσημους φορείς που έχουν ξεκινήσει να συζητάνε το θέμα των επεισοδίων εδώ και μέρες, προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό, τις πραγματικές τους επιθυμίες για άγριο αγανακτισμένο θέαμα και μπινελίκι.
Μάλιστα, τα επικείμενα επεισόδια, είχαν αναθερμάνει και την αγορά των ακινήτων, καθώς κανάλια και πολίτες διεκδικούσαν τις καλύτερες δυνατές θέσεις προκειμένου να στήσουν τις κάμερές τους ώστε να έχουν το καλύτερο πλάνο των αποδοκιμασιών. Επίσης εταιρίες που ειδικεύονται στην για κινηματογράφηση των προπηλακισμών για ανέβασμα στο youtube είχαν αρχίσει να εμφανίζονται με διαφημίσεις τους, δείχνοντας το δρόμο για την περίφημη ανάπτυξη της οικονομίας.
Τέλος σε ανακοίνωσή της, η οργανωτική επιτροπή αυθόρμητων αποδοκιμασιών και προπηλακισμών» «Παραπονεμένα Λόγια» τονίζει ότι οι προβοκάτσιες δεν θα περάσουν και ότι ο λαός με την βοήθεια των καναλιών, θα στείλει το αγωνιστικό του μήνυμα, ενάντια στους νοσταλγούς της ομαλότητας.