ΛΑΟΣ: Για 5η φορά απειλεί με αποχώρηση από την κυβέρνηση

Αποφασισμένος να «τραβήξει το σχοινί» φέρεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, αν ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου επιμείνει να περάσει το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Μάλιστα, ο Γ. Καρατζαφέρης , έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με τα κυβερνητικά στελέχη του ΛΑΟΣ για αύριο στις 10:30 το πρωί στα γραφεία του κόμματος, προκειμένου να εξεταστούν τα δεδομένα που προέκυψαν από την πρόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάνου να περάσει το νομοσχέδιο που προβλέπει μεταξύ άλλων την αποσυμφόρηση των φυλακών...
Στενός συνεργάτης του κ. Καρατζαφέρη ανέφερε στο ΑΜΠΕ ότι ο πρόεδρος του κόμματος «είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τις μεθοδεύσεις των υπουργών του ΠΑΣΟΚ και ειδικά με τον κ. Παπαϊωάννου και την εμμονή του στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο που διχάζει τη Βουλή σε μια στιγμή που απαιτείται ενότητα, ενόψει μιας σκληρής διαπραγμάτευσης για τη χώρα». Το ίδιο στέλεχος δεν απέκλεισε στο ΑΜΠΕ μια πιθανή αποχώρηση του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση, εάν ο υπουργός Δικαιοσύνης επιμείνει στην ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Αν σας αρέσουν οι ......καφέδες μας και  θέλετε να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα  όσα συμβαίνουν γύρω μας,  κάντε like στην σελίδα του καφενείου μας  πατώντας εδώ.