Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-3



Της επέτρεψε να αναλάβει το ρόλο του φαβορί.

Της επέτρεψε να προηγηθεί στα 22 δευτερόλεπτα.

Την άφησε να το χαρεί και… μετά της έδειξε τι παθαίνει όποιος βγάζει γλώσσα!

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και της υπενθύμισε ποιος παραμένει αφεντικό στην Ισπανία!

Σάντσες, Τσάβι και Φάμπρεγκας τα γκολ των «μπλαουγκράνα», ο Μπενζεμά εκείνο της «βασίλισσας» -το πιο γρήγορο στην ιστορία των clasico!


Ισόβαθμες, πλέον, με 37 βαθμούς, στην κορυφή της βαθμολογίας οι δύο ομάδες, με τους «μπλαουγκράνα», όμως, να έχουν ένα ματς περισσότερο.



Εξαιρετική μπαλιά του Μέσι στον Σάντσες, αυτός θα κάνει το συρτό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, θα νικήσει τον Κασίγιας και θα ισοφαρίσει σε 1-1 για τους «μπλαουγκράνα»!


25'Άστοχο σουτ του Κρ. Ρονάλντο για Ρεάλ Ο Μπενζεμά γύρισε εξαιρετικά την μπάλα στον Ρονάλντο αλλά το σουτ του τελευταίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε μακριά από τα δοκάρια του Βαλδές

23' Σουτ του Τσάβι για την Μπαρτσελόνα και απόκρουση από τον Κασίγιας O Τσάβι εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο Κασίγιας έδιωξε με γροθιές


19'Σουτ του Κρ. Ρονάλντο για Ρεάλ και απόκρουση από τον Βαλδές Η Ρεάλ έκλεψε ακόμα μία μπάλα με τον Ρονάλντο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να επιλέγει το σουτ έξω από την περιοχή αντί για την πάσα.

1' Γκολ για Ρεάλ με σουτ από τον Μπενζεμά 
Η Ρεάλ ανοίγει το σκορ στο 24ο δευτερόλεπτο! Ύστερα από τραγικό λάθος του Βαλδές οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με 4 παίκτες έξω από την περιοχή της Μπαρτσελόνα. Ο Ντι Μαρία έκανε το πρώτο σουτ η μπάλα κόντραρε στον Μπουσκέτς, ο Εζίλ το δεύτερο με τον Ισπανό να το κοντράρει κι αυτό και την μπάλα να καταλήγει εν τέλει στον Μπενζεμά που άνοιξε το σκορ από πολύ κοντά.



Το Ελληνικό καφενείο σας εύχεται KAΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ