Το meme του τρελαμένου ΠΑΟΚτσή


Λένε πως το ποδόσφαιρο βοηθάει τις κυβερνήσεις στο να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Χμ… Τολμώ να πω ότι αυτό το θεωρώ μεγάλη μαλακία. Οι σώφρονες δεν πρόκειται να ξεχάσουν τις σκοτούρες τους αν αφεθούν για λίγο στη μαγεία του αθλητισμού. Οι ανεγκέφαλοι πάλι, όπως και να έχει, αποπροσανατολισμένοι είναι.

Ελπίζω να με συγκαταλέγετε στην πρώτη κατηγορία και να κατανοείτε το ηλίθιο χαμόγελο που έχω φορέσει σήμερα. Χθες ο ΠΑΟΚ μάς χάρισε μια από τις ιστορικότερες βραδιές της ιστορίας του και θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω το ποστ σε μένα και σε όλα τα αδέρφια. Δεν κερδίζει κάθε μέρα ελληνική ομάδα στην Αγγλία.

Ούτε το τρελό ΠΑΟΚι που έχει κλέψει την παράσταση με τη χαρακτηριστική του έκφραση (γ)καύλας στο δεύτερο γκολ, δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε. Η φωτογραφία του έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε Facebook και Twitter. Τώρα πια και σε meme:...

































Ξέρω ότι πολλοί βάζετε και ξαναβάζετε το βίντεο με τα γκολ του ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να απολαύσετε την έκφραση του καρντάση. Ορίστε η προσφορά του καταστήματος: