H ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ 4D ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟΪ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Μόνο σαν  ελβετικό ρολόϊ δε δουλεύει η κυβέρνηση. Αντίθετα με σύγχρονους όρους που παραπέμπουν σε κινηματογραφόφιλους δείχνει μια εικόνα τέταρτης διάστασης.
      Εν αρχή έχουμε την διαβόητη τρόϊκα της ΛΟ.Ρ.ΔΑ. το μπουμπούκι του ακραίου νεοεκσυγχρονισμού.
     Έχουμε την ομάδα – κάποιοι τη λένε παλιοπαρεούλα- του προέδρου.
      Είναι η ομάδα του βαθέως εκσυγχρονισμού- κάτι σαν τη λερναία ύδρα, που με το που τελειώνει η αποστολή της μιας ομάδας του και βάζει το κεφάλι μέσα, ξεπετάγεται μια άλλη και ξεκινά μια άλλη αποστολή με σκοπούς μακράν του διαφανούς- και η οποία δυστυχέστατα για τον Γιώργο Παπανδρέου, και  με δική του ευθύνη, τον έζωσε, συνεργάστηκε μαζί τους- και δη με........
ό,τι πιο ανάξιο εξ αυτών σαν τον πρώην τσάρο, του έχει δέσει το σχοινί γύρω από τον λαιμό και τον αφήνει λίγο να αναπνεύσει, μέχρι να λάβει εντολή να σφίξει την τελική θηλιά και να τον στραγγαλίσει πολιτικά. Θέμα χρόνου. Αυτοί που τον εξυμνούσαν  κατ΄εντολή πάντα διαφόρων κέντρων, είναι οι πρώτοι που τον έχουν στοχοποιήσει μέσω των ΜΜΕ τους, πιστεύοντας οι αφελείς ότι ειδικά εκείνοι θα διασωθούν πολιτικά!!!.  Μωραίνει ο Κύριος, Όν βούλεται απωλέσαι. Ή όπως λέει ο λαός «κούνια που τους κούναγε...»
     Μετά έχουμε διάφορες υπο-ομάδες τους 28, τους 21, τους έτσι, τους γιουβέτσι, τους... τους... που αναμένεται να εμφανίζονται και να εκλιπαρούν για προσοχή και απόγνωση, πριν το Μεγάλο Τέλος.
    Απέναντι σε όλους αυτούς ο λαός του ΠΑΣΟΚ αηδιασμένος για το δούλεμα που του κάνουνε. Κάτι ακούγεται για μυστικές δημοσκοπήσεις με ποσοστό για το κυβερνών 8%!. Πώς λοιπόν να μην έρχεται απελπισία στην κάθε ομάδα από τις προαναφερθείσες ότι με ένα ποσοστό 8% όχι μόνο το Όλον ΠΑΣΟΚ είναι στη χειρότερη περίπτωση τρίτο κόμμα ή και ακόμα χειρότερα αν κατέβει σε γκρουπούσκολα και φράξιες με ένα 2%  ο καθένας τους δεν μπαίνει στη Βουλή, και θα την κοιτάζει με τα κυάλια. Και διηγώντας τα θα κλαίνε, και θα τους κλαίνε ακόμα και οι ρέγγες.
     Φλασιές από το εγγύτατο μέλλον σε 4D.