Το Ημερολόγιο του ΒΛΕΠΕΛΙΝ

30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πραξικοπήματα ονειρεύονται οι απόγονοι του Χίτλερ για την Ελλάδα. Πετάς την βρωμοφυλάδα που το έγραψε στο βοθρατζίδικο ή όχι, γιατί ο συντάκτης προ πολλού θα την έχει κάνει με γρήγορη πιλαλά λόγω «γκλίτσας» του τσολιά?. Εκτός κι αν του γουστάρει για να μην του κάνουμε τη χάρη.

Ο Σαμαράς σαν άλλος Παπανδρέου της δεξιάς, άλλα λέει στους Ευρωπαίους ομοϊδέατες του για το ΔΝΤ και τη συναίνεση, και .......
άλλα στο εσωτερικό της χώρας. Τον ξεμπρόστιασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ντόϊτσε Βέλλε. Τι κακό γι΄αυτή τη χώρα να μην έχει πολιτικούς που να τιμούν το λόγο τους. Για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο.

Ο πρόεδρος Αλέξης πάει στο Προεδρικό Μέγαρο. Ας προσέξει γιατί ο υπερήλικας πρόεδρος μας αρκετές συγκινήσεις είχε, δε χρειάζεται και άλλο τζέρτζελο από τον Τσε των Μπαχαλάκηδων. Το παιδί την έχει δει και πολύ ιστορία ε!...

Τον Δαϊλάκη εκ Δράμας πρώην της Νέας Δημοκρατίας και επίσης πρώην της Μπεζεντάκου θέλει να βάλει στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, ο απίστευτος. αξύριστος και γιοματούλης τύπος που δηλώνει και βάζελος. Τουλάχιστον ο κουρασμένος της Ραφήνας ταιριάζει και πιο πολύ στο προφίλ της ομάδας και είναι και φανατικός της ομάδας. Δράμα όνομα και πράμα η κατάσταση.

Απειλεί το ΥΠ.ΟΙΚ. ότι θα φορολογήσει όσους έχουν καταθέσεις στην Ελβετία και δεν τ΄ομολογούν!... Ωχ ο Μπένη συνεχίζει την πλάκα και θα την πληρώσουμε όλοι οι υπόλοιποι μακάκες πανάκριβα. Κόψε την πλάκα ρε τεράστιε. Δεν έχουμε άλλα να μας πάρεις.