"Δώστε χρόνο, κάτι καλό έρχεται για τον ΠΑΟΚ!"

 Ο Οντέι Αλ Σαμαρί έδωσε το παρών στο ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε το επιχειρηματικό φόρουμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο βραβεύτηκαν οι χορηγοί των "ασπρόμαυρων".
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και πολλούς από τους παρευρισκόμενους στο επιχειρηματικό φόρουμ που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (4/5) σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταξύ άλλων βράβευσε τους χορηγούς της.


Συγκεκριμένα, το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Οντέι Αλ Σαμαρί (ο εικονιζόμενος), ο οποίος ως γνωστός εκπροσωπεί επιχειρηματικό κονσόρτσιουμ αραβικών εταιρειών, που πριν από λίγο καιρό έδειξε ενδιαφέρον για να εμπλακεί διοικητικά και οικονομικά στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ...

Ο Αλ Σαμαρί μετέβη στην εκδήλωση συνοδεία συνεργάτη του, ενώ εκεί πρώτος τον υποδέχτηκε ο Σπύρος Μηλιωρίδης, εκπροσωπώντας τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εν συνεχεία βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, αλλά και τον Πάνο Ραπτόπουλο.

Ανοικτό παράθυρο

Όπως ήταν φυσικό, έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων και σύντομα περικυκλώθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου, που ήταν παρόντες. Στις επίμονες ερωτήσεις των τελευταίων σχετικά με το θέμα της εμπλοκής των εταιρειών που εκπροσωπεί στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ο Αλ Σαμαρί δεν αρνήθηκε να δώσει κάποιες απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, είπε: "Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανοικτή και θα δούμε τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει όλοι να δείξουμε ευαισθησία απέναντι στον κόσμο της, γιατί έχουν συμβεί πολλά σε διοικητικό επίπεδο στο παρελθόν. Χρειάζεται χρόνος για να αποφασιστεί οριστικά, αν το κονσόρτσιουμ των εταιρειών που εκπροσωπώ θα επενδύσουν τελικώς στον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Είμαστε πάντως σε ανοικτή συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και θέλουμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ. Πιστέψτε με, κάτι καλό έρχεται για τον ΠΑΟΚ!".


olapaok.gr - sport24.gr