μια δήλωση ...όλα τα λεφτά

 Ελλην Φορολογούμενος

«σε λίγο οι Έλληνες θα ανοίξουν μαντίλι για να ζητιανεύουν».
Μπουλέντ Αρντίς “το αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης”




Πίσω από τις π@π@ριές και τις μεγαλοστομίες του κάθε αξιωματούχου περί πλούσιας και ισχυρής Τουρκίας, δυστυχώς δεν κρύβεται η τραγική πραγματικότητα που βιώνουν οι κακόμοιροι οι Τούρκοι.
Την ιδία ώρα που ο Ερντογάν ,και ο Νταβούτογλου  ,φτιάχνουν στα λόγια  πλοία , τρένα, καράβια και ποδήλατα , τανκς , αρεοπλάνα και πυρηνικά εργοστάσια το μεγάλύτερο μέρος του λαού τους πεινά στην κυριολεξία.
Αυτή είναι η μέθοδος του χορταίνειν δια της αερολογίας. Έτσι με τέτοια κόλπα πιστεύουν ότι θα την βγάλουν καθαρή με το ντόμινο των επαναστάσεων που γκρεμίζει τα καθεστώτα στις ακτές της μεσογείου.
Ο δείκτης της απόλυτης φτώχειας στην Τουρκία, αυξάνετε συνεχώς, στο 18,08% το 2009, σύμφωνα με τα στοιχεία της ........Τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας, στην Άγκυρα, έναντι ποσοστού 17,11%, το 2008. Τα δε στοιχεία του 2010 δεν είναι καν ανακοινώσιμα.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία της έρευνας, ποσοστό 0,48% του πληθυσμού της χώρας, περίπου 339.000 άνθρωποι, ζουν κάτω από το όριο της γραμμής διατροφικής φτώχειας.
Ποσοστό 18,08% του συνολικού πληθυσμού της Τουρκίας, περίπου 12,75 εκατ. κάτοικοι, ζουν κάτω από όριο της απόλυτης φτώχειας, αδυνατώντας να καλύψουν τα βασικά έξοδα για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους .
Δεν ξέρω τι μπορεί να μας επιφυλάσσει η μοίρα αλλά για την ώρα ζητιανεύουν τα ταγκαλάκια της χώρας που ηγείται ο αντιπρόεδρος-προφήτης – οικονομικός αναλυ
τής Μπουλέντ  Αρντίς.