Αγαπητέ κ. κ. Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου.

 Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης

Βλέπουμε περικοπές – περικοπές στα πάντα, στις συντάξεις και επικουρικές συντάξεις (που ο κόσμος πλήρωσε κρατήσεις σε όλη τους την ζωή για να έχουν), στους μισθούς, αλλά δεν άκουμε καμία μείωση στους βουλευτές από 300 στους 200, (που ούτως η άλλως είναι διακοσμητικά στοιχεία, γιατί και δεν παρουσιάζονται στα έδρανα και μας κάνουν ότι θέλουν οι από το εξωτερικό), στις αποδοχές των βουλευτών, των γύρω από αυτούς που είναι χειλάδες, των υπαλλήλων της βουλής, που δουλεύουν με βάρδιες γιατί δεν τους χωράνε και πληρώνονται ακόμα με 16 μισθούς τον χρόνο υπό μορφή επιδόματος.
Δεν καταλαβαίνουν όμως αυτοί οι φωστήρες του υπουργείου οικονομικών, ότι έτσι και δεν μπορεί να κινηθεί η........ αγορά και τα έσοδα του κράτους λιγοστεύουν??
Τι θα γίνει με τα 37 δις των επιχειρηματιών που χρωστάνε ?? είναι το 1/3 των χρημάτων του δανεισμού.
Τι θα γίνει με τα κλεμμένα των πολιτικών, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και των γύρω από αυτούς επιχειρηματιών, που είναι πολύ περισσότερα, γιατί κύριοι της κυβέρνησης δεν κάνετε κάτι??
Τι φοβάστε ?? μήπως σας βγάλουν άπλυτα στη φόρα ?? δεν πειράζει, θα τελειώσει όμως αυτό το θέμα και επί τι ευκαιρία καταργήστε και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, (είναι προεκλογική υπόσχεση).
Διώξτε επί τέλους, τα παλιά Πολιτικά Τοξικά Απόβλητα.
Κάντε κατασχέσεις σε ρευστό και περιουσίες, βάλτε φυλακή και κανέναν και θα δείτε για πότε θα το εκτιμήσουν και οι ευρωπαίοι και ο κόσμος και θα λιγοστέψει το χρέος.
Όχι όλα από τον λαό, γιατί δεν θα ξανά δείτε ψήφο ούτε σε 100 χρόνια και θα σας φτύνουν σε πρώτη ευκαιρία.
Αξιοποιήστε το πλουτοπαραγωγικό υπέδαφος της χώρας, και τον υποθαλάσσιο πλούτο σωστά. (για παράδειγμα για κάθε κοίτασμα πετρελαίου, 50 δις εφάπαξ και 40/100 από την εκμετάλλευση και τότε δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να βγούμε από την κρίση και μην ξεπουλάτε τα πάντα και ιδιαίτερα τα κερδοφόρα ιδιοκτησιακά κομμάτια της Ελλάδας, γιατί αυτά φέρνουν το κέρδος και έτσι δίνετε το δικαίωμα να σας πουν ότι παίρνεται μίζες.
Η Κύπρος ήδη θα αρχίσει την παραγωγή φυσικού αερίου. Δηλαδή αυτοί πως μπορούν τόσο γρήγορα και εμείς όχι.
Δημιουργήστε σταθερή φορολογία, (όχι σήμερα έτσι αύριο αλλιώς γιατί έτσι μας βολεύει σήμερα), για να μην φοβάται ο όποιος ξένος, να κάνει επενδύσεις και προχωρήστε σε αυτές άμεσα.
Αλλάξτε επί τέλους αυτήν την πολιτική που είχαν τα κόμματα τα τελευταία 40 χρόνια.
Ο κόσμος προοδεύει.

Με εκτίμηση
Κασιμάτης Γιώργος