Ηλιακές καταιγίδες το 2012 και "καλές" προβλέψεις

Ελλην Φορολογούμενος

Τεράστιες ηλιακές καταιγίδες προβλέπει η NASA για το 2013. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η ηλεκτροδότηση, οι τηλεπικοινωνίες, τα αεροπορικά ταξίδια  και οι ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές να διακοπούν ακόμη και για μήνες .

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τις συνήθεις θεωρίες καταστροφολογίας, αλλά......για στοιχεία της ΝΑSA, τα οποία δημοσιοποίησε σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο ο Υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας Λίαμ Φοξ.

Από τις αρχές του 2013 ο ήλιος θα μπει σε φάση έξαρσης των ηλεκτρικών καταιγίδων, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα διακοπή της ηλεκτροδότησης και μαζικά μπλακ άουτ , κατάρρευση των τηλεπικοινωνιών, της λειτουργίας των δορυφόρων.  Οι ηλεκτρονικές διεθνείς τραπεζικές συναλλαγές θα παγώσουν και ...κοινώς ο πλανήτης θα παραλύσει.
Αλλά ευτυχώς θα υπάρξουν και οι ευχάριστες πλευρές αυτού του περιοδικού φυσικού φαινόμενου που συμβαίνει εδώ και εκατομμύρια χρόνια όσο δηλαδή και ο ήλιος και η γη.
τις οποία και αναφέρω επιγραμματικά :
1.      Πιθανή εξάλειψη του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας μας , ίσως και η μόνη ! προοπτική να «ξοφλήσουμε» το χρέος τους ,  αν δηλαδή , λέμε τώρα  , τους καεί ο σκληρός δίσκος και δεν δουλέψουν τα backup.
2.      Να καταστραφεί ο συναγερμός του μ@λ@κ@ απέναντι ,που βαράει στις πιο περίεργες ώρες και μας έχει κάνει τα νεύρα κρόσσια.
3.      Από την κατάρρευση των τηλεπικοινωνιών , κλείσει επιτέλους το τηλέφωνο η γυναίκα μου και να φάμε κανένα φαί της προκοπής , μια και τα delivery δεν θα λειτουργούν.
4.      Ενδέχεται άτομα με στυτικές δυσλειτουργίες , να αναβλέψουν και να δουν επιτέλους λύση στο πρόβλημα τους , αλλά να μη βιαστούν βασιζόμενοι σ’ αυτό,  να κάνουν σχέση μιας και το «Θαύμα», θα είναι παροδικό και θα τελειώσει με το πέρας της ηλεκτρομαγνητικής καταιγίδας.
5.      Είναι πολύ πιθανόν όσοι έχουν κλεισμένα  ραντεβού στο ΙΚΑ για μετά από 8 μήνες , από το μπέρδεμα που θα γίνει να δουν το γιατρό τους πιο σύντομα. Αλλά και οι συντ’αξεις να βγούν πιο γρήγορα εκείνες τις μέρες .
6.      Το υποβρύχιο που πήραμε και γέρνει  ,να έρθει στα ίσα του.
7.      Το Microwave φουρνάκι που λέω ότι,  θα πάω στο μάστορα να αναστηθεί από μόνο του.
8.      Να χαλάσει το βαλιτσάκι της ΕΥΠ !
9.      Να χαλάσει η ζυγαριά της γυναίκας μου και να την δείχνει ελαφρύτερη και να ξενοιάσω από τη γρίνια της και τους διαιτολόγους.
10.     …. ααα! και τζίρους στα Super Market !