Τα καραγκιοζιλίκια στα γήπεδα δεν πέφτουν, αλλά η απορία μένει...

 Γράφει ο Τρύφωνας Ξενίκης

Το 1959, με τη δημιουργία της Α Εθνικής και της πρώτης εμφάνισης του ΠΡΟ-ΠΟ, είχαμε Παγκορινθιακός – Ολυμπιακός 1-0. Το 2006 με το ντεμπούτο των Ελληνικών ομάδων στο Πάμε Στοίχημα, είχαμε Παναθηναϊκός – Ιωνικός 0-2! (αν θυμάμαι καλά η απόδοση στον Ιωνικό ήταν μεγάλη).

Η απορία μου είναι η εξής: πριν μπούνε στο Πάμε Στοίχημα οι Ελληνικές ομάδες, ειδικά οι 3 μεγάλοι ΠΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ , σπάνια χάνανε ή φέρνανε έστω και ισοπαλία (για αυτό και το προπό είχε πολύ λίγες εκπλήξεις, ενώ από την ώρα που μπήκανε, φέρνουνε πάρα πολλά αρνητικά για αυτές αποτελέσματα.

Επίσης κατά τη γνώμη μου, ο Ολυμπιακός, άργησε να μπει στο Πάμε Στοίχημα, όχι για το «παραμυθάκι» του....... ασυμβίβαστου με Κόκκαλη, αλλά  για το λόγο ότι θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να «αποδείξει» ότι παίρνει τα πρωταθλήματα άξια και όχι με την παράγκα. Αν θυμάμαι και σε αυτή τη περίπτωση η είσοδος του πρωταθλητή Ολυμπιακού στο πάμε Στοίχημα (σαιζόν 2008-2009), έγινε αφού πήρε «άθελά» του το πρωτάθλημα, δηλαδή όχι με την παράγκα (αλλά με το Βάγκνερ της Καλαμαριάς σαιζόν 2007-2008).

Επειδή δεν θέλω να μιμηθώ τον τύπο της γνωστής διαφήμισης «τυχαίο δεν νομίζω», θέλω μόνο να εκφράσω μόνο την απορία μου…