Το ALTER και οι περιπέτειες του.

Γράφει ο Λυσίας

Διαβάζω στο ¨Media News¨, πως ρόλο…. ναυαγοσώστη, στο ALTER, υπάρχει ενδεχόμενο, να αναλάβει ο γνωστός και μη….. εξαιρετέος Πάνος Κολιοπάνος. Ο πρώην (κάποτε) Διευθυντής του ¨FLASH 96¨, επί εποχής Κόκκαλη. Όπου η ακροαματικότητα του ραδιοφώνου, είχε φθάσει στην εσχατιά της, αναγκάζοντας τον επιχειρηματία, να απαλλαγεί, από το ερτζιανό του βαρίδι. Γνωστός στους κύκλους του Κολωνακίου, ο εν λόγω ¨ναυαγοσώστης¨ και στην πολιτική ελίτ, που συχνάζει εκεί.
Μιας και ως κουμπάρος του Πάγκαλου, μπορεί να κοκορεύεται, για τον μπάρμπα του εκ Κορώνης. Ή ορθότερα εκ του….. Υπολοίπου Αττικής. Μιας και όλα τα…. ¨υπόλοιπα¨ στην ίδια ¨γιάφκα¨ συχνωτίζονται.
Και μια που αναφέρθη ο μπαμπάς εκ Κορώνης, εκείνη η υποψηφιότητα του Κορωνιά, γιατί ναυάγησε; Σαφώς και πολύ πιο αναγνωρισμένες διοικητικές ικανότητες έχει αυτός.
Ο προβληματισμός τέλος, στο θέμα του Πάνου, δεν είναι τόσο το ότι δεν θα έχει πια χρόνο, να πηγαίνει στην Αιδηψό και να επιδεικνύεται με πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα, αλλά το γεγονός πως το ναυαγημένο ¨ALTER¨, στο ενδεχόμενο του κυρίου αυτού, θα έχει πια τον πλήρη καταποντισμό του……
Από τα….. ιστορικά δεδομένα, συνάγεται αυτό. Και μόνο από αυτά.
                                                                                                                                   ΛΥΣΙΑΣ