ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Τα εξόφθαλμα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες δείχνουν τους στόχους των κυβερνητικών φώς φανάρι σε κάθε άνθρωπο που τους δίνει έστω και λίγη προσοχή.  Παρ’ όλα αυτά, μέσα στην κακοφωνία του γκαιμπελισμού που παρουσιάζει το παράλογο ως λογικό και το παράνομο ως νόμιμο, είναι απαραίτητο να επισημάνουμε ορισμένα βασικά στοιχεία που διέπουν το θέατρο αυτό που λαμβάνει χώρα στην νομική ως ταχυδακτυλουργικό κόλπο για να μην δούμε ως Λαός την απροκάλυπτη επίθεση που γίνεται στους θεσμούς μας.

Το μεγαλύτερο φόβητρο σε κάθε ανθέλληνα, φασίστα Ολιγάρχη που  απομυζά τους Έλληνες με κάθε τρόπο είναι η προοπτική ένωσης του Λαού σε ένα σώμα με έναν στόχο. Για αυτό κάθε φορά που ιστορικά οι Έλληνες ενωνόταν και ξεπερνούσαν τις δικές τους διαφορές ( π.χ. ιδεολογικές διαφορές, κοινωνικές διαφορές, προσωπικές διαφορές, κλπ ), οι δυνάστες του Έθνους κατασκεύαζαν ένα στοιχείο που επέφερε με το ζόρι Εθνικό διχασμό, με το μεγαλύτερο παράδειγμα να είναι ο Εμφύλιος που ..........
έλαβε χώρα μετά από την μεγαλειώδη ενωμένη προσπάθεια του Ελληνικού Λαού ( εξαιρώντας δοσίλογους, συνεργάτες και εγκαθέτους που ούτως ή άλλως είναι ανθέλληνες εξ ορισμού )  ενάντια στους Ναζί.

Και σήμερα, ενάντια στους οικονομικούς Ναζί της μετεξέλιξης του Χιτλερισμού όπως την έχουμε αναλύσει, ο Ελληνικός Λαός ενώνεται και αποκτάει συνοχή που πλέον ξεφεύγει από κάθε είδους κομματικό ή συνδικαλιστικό έλεγχο, και όλοι μαζί έχουν έναν στόχο : την εξασφάλιση μιάς ανθρώπινης ύπαρξης και την εξουδετέρωση των βασικών πηγών της αθλιότητας που επικρατεί αυτή την στιγμή, ήτοι της διαφθοράς που καλλιεργούν και εξαπλώνουν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, των δύο μέτρων και σταθμών και της εξόφθαλμης αδικίας και ανισότητας.

Μόνος τρόπος άμυνας όλων αυτών που θέτουν εαυτόν υπεράνω του νόμου ( βλέπε παντός είδους κυβερνητικούς, κεφαλαιοκράτες, εργατοπατέρες-συνδικαλιστές εξ επαγγέλματος, κομματόσκυλα παντός είδους και αλλοδαπούς καταπιεστές κάθε διαμετρήματος και επιπέδου από ΔΝΤ  έως λαθρομετανάστες ) είναι να δημιουργήσουν πάσει θυσία ένα στοιχείο που θα πολώσει τους Έλληνες παίζοντας με την έμφυτη ανθρωπιά και συμπόνια που ενυπάρχει στην κουλτούρα μας, τον φόβο του άδικου χαρακτηρισμού μας ως ‘ρατσιστές’ ακόμα και ‘φασίστες’ αλλά και την έντονη αίσθηση δικαίου που μας πνίγει λόγω της αδικίας που μας γίνεται.

Χρησιμοποιούν λοιπόν τώρα ένα άκρως ευαίσθητο σύμβολο αντίστασης κατά της Δικτατορίας και του Φασισμού, κυριολεκτικά ασελγώντας στην μνήμη των παιδιών μας που έπεσαν τότε για να τα καπηλευτούν από την επόμενη κιόλας ημέρα όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι δοσίλογοι. Μέσα βάζουν λαθρομετανάστες ( ούτε καν της Αθήνας, αλλά άγνωστης ταυτότητας άτομα που αν θέλουμε πιστεύουμε ότι διέμεναν στην Κρήτη ) να παίξουν τον ρόλο των φοιτητών μας της Νομικής.  Το αίτημα τους εκτός από παράνομο είναι και εκτός τόπου και χρόνου, ενάντιο σε κάθε Διεθνή Νόμο : να γίνουν νόμιμοι άνευ κανενός ελέγχου και κριτηρίου γιατί έτσι θέλουν, χωρίς να ελέγξουμε εάν υπήρξαν εγκληματίες, εάν είναι υγιείς, εάν είναι όντως μετανάστες ή πρόσφυγες και για ποιο λόγο.

Οι φοιτητές μας της Νομικής ζητούσαν Ελευθερία σκέψης και Δημοκρατία στην Χώρα ΤΟΥΣ. Δεν πήγαν σε ξένη χώρα να απαιτήσουν μέσω καταλήψεως και εκβιασμού ο,τιδήποτε.

Οι λαθρομετανάστες δεν είναι ούτε φοιτητές ούτε Έλληνες ούτε νομιμοποιούνται να απαιτούν δικαιώματα πέραν των Ανθρωπίνων άνευ ταυτοποίησης.

Επιδιώκεται λοιπόν να χωριστεί ο Λαός μας στην μέση και να έχουν μεταξύ τους αντιπαράθεση για ένα έγκλημα το οποίο έχει καλλιεργηθεί και προμελετηθεί από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα με την συνεργία των εφοπλιστών και ΜΚΟ και ξένων χωρών  : οι λαθρομετανάστες εμποδίζονται συστηματικά να φύγουν από την Ελλάδα ενώ συνεχώς και ασύστολα εισέρχονται και άλλοι. Κρατούνται σε μία κατάσταση που να απαγορεύει την πραγματική τους διαχείριση και χρησιμοποιούνται ως μοχλός για την καταπίεση των Ελλήνων και την αποσταθεροποίηση του Κράτους κατ’ αρχάς οικονομικά και βεβαίως και από άποψη Εθνικής και κοινωνικής ασφάλειας και εγκληματικότητας. Όλα προσφορότατες αφορμές για να έχουμε πιο αστυνομοκρατούμενο Κράτος, αυστηρότερα φορομπηχτικά μέτρα και ‘εκκλήσεις’ προς ξένους για να μας ‘βοηθήσουν’ με την ασφάλεια μας και ό,τι άλλο.

Δεν θα πρέπει λοιπόν να πέσουμε στην παγίδα, πιστεύοντας ότι το θέατρο που μας παίζουν τώρα στην Νομική είναι κάτι άλλο εκτός από την απόπειρα των κυβερνητικών να καταλύσουν το άσυλο του Πανεπιστημίου ( που επίτηδες το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για κάθε εξόφθαλμη παράβαση του Νόμου ), να επιβάλλουν αστυνομοκρατία στους Έλληνες ή να πυροδοτήσουν έκρυθμα γεγονότα που θα δώσουν αφορμές για πολύ βίαιες καταστάσεις εντός και εκτός ίσως της Αθήνας.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι :

  1. το άσυλο ενός Πανεπιστημίου είναι αποκλειστικά και μόνο για τους φοιτητές και όχι για κάθε λαθραίο εισβολέα ή εγκληματία. Δεν καταλύεται εάν η αστυνομία μαζέψει το εγκληματικό στοιχείο που παραβαίνει τον ΠΚ από τον συγκεκριμένο χώρο.
  2. το άσυλο καταλύεται όταν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε μη φοιτητή / πανεπιστημιακό να ελέγχει τον χώρο του Πανεπιστημίου, παρεμποδίζοντας και υπεξαιρώντας από τους φοιτητές τον φυσικό τους χώρο.
  3. οι λαθρομετανάστες έχουν παραβιάσει το άσυλο όπως κάθε κοινός εγκληματίας. Αλλά εάν θέλουν τόσο πολύ να κρατήσουμε την αναλογία των ιστορικών γεγονότων της Νομικής / Πολυτεχνείου οι λαθρομετανάστες είναι οι εισβολείς του καθεστώτος που δεν έχουν καμμία δουλειά στον χώρο των φοιτητών.
  4. ευθύνη για την ύπαρξη των λαθρομεταναστών φέρουν ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ από αυτούς που άνοιξαν τα σύνορα, σε αυτούς που τους προσέφεραν προστατευτισμό / ατιμωρησία όπως την βιώνουμε καθημερινά, σε αυτούς που διαδηλώνοντας / συνδικαλίζοντας τους υποστηρίζουν επικαλούμενοι λάθος τα ανθρώπινα τους δικαιώματα. Κανένα απολύτως κόμμα δεν είναι άμοιρο ευθυνών και όλοι έχουν συμβάλλει με άπειρους τρόπους από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά συμπεριλαμβανομένης και της εκκλησίας.
  5. η μόνη λύση στο μεταναστευτικό μας πρόβλημα είναι η απέλαση, και υποστηρίζεται πλήρως από τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τόσο των λαθρομεταναστών όσο και των Ελλήνων γηγενών.


Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει αντιπερισπασμός από τις πραγματικές δράσεις και αντιδράσεις του Λαού και ούτε πρέπει να συρθούμε σε μία βίαιη κατάσταση που μας έχουν στήσει οι κυβερνητικοί για να αποφύγουν την  έκρηξη πραγματικής Εθνικής οργής εναντίον τους και όχι εναντίον του κάθε απρόσωπου λαθρομετανάστη που δεν θα ήταν πρόβλημα εάν δεν είχε τις πλάτες τους.  Συνεπώς, θα πρέπει σύσσωμοι οι Έλληνες να απαιτήσουμε να λογοδοτήσουν όλοι ανεξαιρέτως οι συμβαλλόμενοι σε αυτή την μασκαράτα, από τους κομματικούς που οργάνωσαν την όλη κατάσταση και τις ΜΚΟ μέχρι την ΕΛ.ΑΣ. που δεν έδρασε όταν έπρεπε να δράσει εκτός Πανεπιστημίου, τους πρυτάνεις που δεν έχουν ευθαρσώς ορίσει τα όρια του ασύλου σε άτομα με συγκεκριμένες ιδιότητες ( Έλληνες ή αλλοδαποί φοιτητές του Πανεπιστημίου ) και κάθε υπουργό και σύμβουλο που έχει εγκρίνει ή δια της αμέλειας / ανικανότητας επιτρέψει   να υπάρχει αυτή η κατάσταση.