ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Η ιστορία του Χριστιανισμού είναι συνυφασμένη με αίμα αθώων, που θυσιάστηκαν – και θυσιάζονται ακόμα- στο όνομα του Κυρίου Μας Ιησού Χριστού. Το αίμα των αθώων με πρώτο θύμα τον ίδιο τον Ιησού είανι η δύναμη του Χριστιανισμού. Αυτή τη δύναμη φοβούνται και οι προαιώνιοι εχθροί του. Το μήνυμα Ειρήνης και Αγάπης προς τον Συνάνθρωπο, προς τον Εχθρό. Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία που να ζητά κάτι τέτοιο από τον πιστό της, το «πάψε, δώσε τόπο στην οργή γιατί και συ και ο άλλος (άλλοι) θα βγείτε χαμένοι. Αν χρειαστεί άφησε να σε χαστουκίσουνε για να ξεθυμάνει η κατάσταη». Αυτοί που βρίσκονται πίσω από την επίθεση θέλουν και άλλο αίμα, και άλλη βαβούρα. Οι Χριστιανοί δεν είναι αποδεκτοί εκεί, κατά τη συλλογιστική τους, δεν θα’πρεπε να υπάρχει ούτε μία εκκλησία τους εκεί, και ας είναι η ευρύτερη περιοχή της Μέση Ανατολής η Κοιτίδα του Χριστιανισμού. Είναι και ιστορικά καταγεγραμμένο.
     Προχθές ήταν η Αίγυπτος με 21 νεομάρτυρες, πριν λίγες μέρες ήταν οι βόμβες που τοποθετήθηκαν σε σπίτια Χριστιανών στο Ιράκ, λίγες εβδομάδες πίσω στο 2010 οι Τούρκοι δεν............ επέτρεψαν να γίνει Θεία Λειτουργία σε Ορθόδοξη εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, για να μην αναφέρουμε ότι στην κατεχόμενη Κύπρο οι Ορθόδοξες εκκλησίες έχουν μετατραπεί στην καλύτερη των περιπτώσεων σε τζαμιά και στη χειρότερη χώροι αφόδευσης ζώων.
     ‘Οποιος άρρωστος εγκέφαλος βρίσκεται πίσω από όλες αυτές τις επιθέσεις εναντίον των Χριστιανών δεν έχει καταλάβει το μεγάλο του λάθος ότι, δηλαδή. όσο περισσότερο χτυπά τους Χριστιανούς τόσο περισσότερο τους χαλυβδώνει και θα τους βλέπει περισσότερο μπροστά του. Αυτή άλλωστε είναι και η έννοια της θρησκείας Εξ Αποκαλύψεως όπως είναι ο Χριστιανισμός. Το αίμα όλων αυτών που θανατώθηκαν είναι αίμα Ειρήνης και όχι πολέμου. Μήνυμα Αγάπης με θυσία νεομαρτύρων. Στον Χριστιανό πάντα περισσεύει η Αγάπη και η Ελπίδα. Πρώτος διδάξας είναι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός.