Ποιους ζήτησε για συνεργάτες στην ΕΡΤ η Έλλη Στάη

Όταν ανακοινώθηκε ότι η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ΕΡΤ, ρωτήσαμε αν θα κάνει δελτίο με την ομάδα που υπάρχει σήμερα. Και να που επιβεβαιωνόμαστε…
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η συμφωνία της Έλλης Στάη με την ΕΡΤ, έγινε όταν στην Αγία Παρασκευή ήταν ακόμη Πρόεδρος και Διευθύνων ο Γαμπρίτσος. Ωστόσο, η σιδηρά κυρία των ειδήσεων είχε διαμηνύσει ότι θα τηρήσει στο ακέραιο το συμβόλαιό της με τους Λαυρεντιάδη- Κυριακίδη για εκπομπή στον Flash και η ΕΡΤ που έθετε ασυμβίβαστα έπρεπε να περιμένει...

Μεγάλο θέμα αποτελεί φυσικά ότι η Έλλη έχει και ένα site το Ellis point. Πληροφορίες από στελέχη του ραδιομέγαρου λένε ότι έχει δεσμευτεί πως θα πουλήσει τις μετοχές της- ωστόσο εδώ είναι πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα καθώς η μεταβίβαση θα περάσει από κόσκινο- όχι από την ΕΡΤ, αλλά από τους δημοσιογράφους του ραδιοτηλεοπτικού ρεπορτάζ και τους συμβασιούχους που θα κοπούν λόγω ασυμβίβαστου.
Πάμε τώρα στους συνεργάτες της Έλλης. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει ζητήσει για αρχισυντάκτη του κεντρικού δελτίου τον Θόδωρο Μιχόπουλο, δημοσιογράφο- ΠΕΘ, που έχει την ευθύνη της πρωινής εκπομπής και είναι από τους ελάχιστους στο ραδιομέγαρο που έχουν κολλήσει με επιτυχία ένσημα και στην σκληρή πιάτσα της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Για σκηνοθέτη έχει ζητήσει ένα εκ των Κώστα Νταούλη- Νίκο Καλοκαιρινό. Ο πρώτος συνεργάζεται με την ΕΡΤ χωρίς να ανήκει στο μόνιμο προσωπικό και ο δεύτερος είναι μόνιμος και κάνει το κεντρικό δελτίο και σήμερα.

newpost.gr