Όταν η φαντασία οργιάζει

Η πρωτότυπη ιδέα των φίλων του ΠΑΟΚ που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες της Τούμπας και ενίσχυσε τη γιορτινή ατμόσφαιρα (VIDEOS)
Τι και αν η UEFA απαγορεύει τη χρήση πυρσών και φωτοβολίδων στους ευρωπαϊκούς αγώνες... Οι φίλοι του ΠΑΟΚ βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο, για να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην Τούμπα και να δείξουν για πολλοστή φορά, ότι σε θέματα οργάνωσης κερκίδας είναι πρωτοπόροι.
Ενώ όλα ήταν έτοιμα για να αρχίσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βιγιαρεάλ, κάποια... περίεργα φωτεινά αντικείμενα έκαναν την εμφάνισή τους στη θύρα 4, τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονταν στο γήπεδο -ποδοσφαιριστών, δημοσιογράφων, θεατών-. Επρόκειτο για μικρούς, φωτεινούς πυρσούς-αερόστατα, που ανέβαιναν αρμονικά προς τον ουρανό της Θεσσαλονίκης και έκαναν τους πάντες να κοιτούν με... ανοικτό το στόμα....

Η έμπνευση ήταν ορισμένων Παρτιζάνων, που, ως γνωστόν, διατηρούν "αδελφικές" σχέσεις με τους φίλους του ΠΑΟΚ και συνεργάζονται συχνά σε θέματα οργάνωσης κερκίδας, ενώ ανταλλάσσουν και... επισκέψεις στους αγώνες των δύο ομάδων. Έτσι, οι οπαδοί του "Δικεφάλου" και της Παρτιζάν βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο, για να "φωτίσουν" την κερκίδα και τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, "ντριμπλάροντας" την απαγόρευση χρήσης πυρσών της UEFA.
  Από το olapaok.gr