νέα επαναστατική μέθοδος πρόβλεψης ψήφου


 Ελλην Φορολογούμενος

Θα αναλύσω κι εγώ την ψήφο του Έλληνα ψηφοφόρου ,αλλά όχι  όπως κάνουν οι μεγάλοι αναλυτές των εταιριών δημοσκόπησης που ντεμέκ κάνουν γκάλοπ και σφυγμομετρήσεις και άλλα τέτοια μαγικά και συνήθως πέφτουν έξω.
Εγώ σε παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα  θα σας παραθέσω μια γρήγορη και ασφαλή μέθοδο, που ανακάλυψα πίνοντας φραπέ  , για την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος .
Η μέθοδος έχει πάρει αριθμό πατέντας και υπάρχει κοπιράιτ,  ΑΕΠΙ και άλλα τέτοια τινά , έτσι ώστε να είναι σοβαροφανή σαν και τις άλλες.
Σ’ αυτή η μέθοδο μπορείς να βγάλεις αποτελέσματα  διαβάζοντας … τα πόδια των ψηφοφόρων.
 
  εικόνα 1 : Ψήφος αμπαλαέα  έτσι ψηφίζουν οι οπαδοί ομάδων δηλαδή ψηφίζουμε παίκτες της........... αγαπημένης μας ομάδας  (ποδόσφαιρου, μπάσκετ , πόλο κλπ)  προπονητές , φροντιστές αποδυτηρίων ακόμα και φροντιστή χόρτου , ασχέτως παράταξης και προγράμματος .
Κικίλιας- στην Αττική
Ψωμιάδη – στη Θεσσαλονίκη ( παλιός ποδοσφαιριστής)
  εικόνα 2 : Ψήφος του εργάτη , (πόδια γεμάτα κάλους και κουρασμένα από τις πορείες και τους αγώνες , πόρτα – πόρτα , εργοστάσιο – φάμπρικα κλπ)
αντιμνημονιακή , αντιπασοκική , αντικαπιταλιστική , αντιμονοπωλιακή, αντιευρωπαϊκή , αντισυριζιακή , αντινεοδημοκρατική , αντι…,
Αλέκα δαγκωτό , λαϊκή συσπείρωση και ξερό ψωμί .
 εικόνα 3 : Ψήφος μπερδεμένη ,(όπως τα μπούτια μας) αγχωμένη , κουρασμένη άστα να πάνε ψήφος , - πρέπει να ψηφίσω τον μ@λ@κ@ τον κουμπάρο ή τον μ@λ@κ@ τον κουνιάδο μου που πήγε και έβαλε υποψηφιότητα μ’ αυτόν τον άχρηστο ! Ενώ ήθελα να τους στείλω μύνημα , αλλά πρεπει να κάνω το καθήκον μου σαν καλός κουμπάρος, κουνιάδος, μπατζανάκης κλπ
 εικόνα 4 : Ψήφος αναποφάσιστη , τι στα κομμάτια να ψηφίσω ; ναι με άγγιξαν οι απειλές του Γιώργου και το κόβω ότι ο Σαμαράς να με ξανα-φουμάρει και να ξαναρχίσουμε πάλι τα ιδία , αλλά και  τον Γιώργο δεν τον ψηφίζω με τίποτα δεν ξέρω , δεν γνωρίζω , δεν απαντώ , θα περιμένω «τι θα κάμει η Ντόρα»
 εικόνα 5 : Ψήφος αποφασισμένη για όλα , (πόδια ολότελα  ανοικτά) εμείς μια ζωή δεξιοί και νοικοκύρηδες ήμασταν και δεξιοί θα πεθαίνουμε Ή εμείς με τον Αντρέα φάγαμε ψωμί είδαμε μια άσπρη μέρα  , δεν μπορώ να πουλήσω τον γιό του !
 
Έτσι μελετώντας χιλιάδες πόδια , έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι νικητής των εκλογών της Κυριακής θα είναι με σειρά κατάταξης :
  1. η τοπική αυτοδιοίκηση (με ποσοστό 32,6%)
  2. οι τοπικές κοινωνίες (με ποσοστό 28,7%)
  3. οι πολίτες                 (με ποσοστό 14,3%)
  4. η Δημοκρατία          (με ποσοστό 89,7%)
  5. ο λαός                      (με ποσοστό 46,1%)
  6. ο κακός ο φλάρος   (με ποσοστό 89,9%)