Ποιός δεν πήρε ;

 Ελλην Φορολογούμενος

Γιατί πρέπει να πάρουν οι μαθητές  τις νέες ηλεκτρονικές κάρτες !
1.      Η κάθε κάρτα θα φέρει τον ατομικό Αριθμό Φορολογικού Μητρώου κάθε μαθητή, το ΑΜΚΑ, τον αριθμό Δημοτολογίου, το αριθμό του θρανίου του, τις ποινές του , τις επιβραβεύσεις του και τις απουσίες του , αλλά και το Serial No του playstation του, ανάλυση ούρων αλλά και ψηφιακή ακτινογραφία θώρακος .
2.      Οι αποδείξεις θα μαζεύονται στην ατομική μερίδα της οικογένειας και από εκεί θα αποστέλλονται στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και από εκεί απευθείας (πάντα κατά λάθος) σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής ,αλλά και σε διαφημιστικές εταιρίες έτσι ώστε να κάνουν πιο εύστοχες καμπάνιες , χωρίς να πληρώνουν για έρευνες και μ@λ@κίες .
3.      το υπουργείο Οικονομικών θα έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις πωλήσεις που κάνουν οι περιπτεράδες , οι κυλικειάρχες ,οι  πωλητές μαλλιού της γριάς, αλλά και ...........αυτοί με τις κούνιες, που ως γνωστό , αποτελούν την μόνιμη πληγή στα έσοδα του κράτους μας .
4.      Θα μπορούν να ξέρουν τι ακριβώς καταναλώνεις έτσι με μεγάλη προσέγγιση  θα μπορούν οι ασφαλιστικές εταιρίες να γνωρίζουν ποιες ασφαλιστικές καλύψεις θα πρέπει να σου προτείνουν, για το δικό τους συμφέρον . Αν παραδείγματος χάριν σαν πιτσιρικάς καταναλώνεις πολλά ζαχαρωτά , αν σε ασφαλίσει κάνεις για οδοντίατρο , γράψε μου.
Αποτελεί πραγματική διαστροφή η ανάγκη του κράτους μας να απευθύνεται με επώδυνα, σκληρά,  περιοριστικά και κατασταλτικά μέτρα στο πιο αδύναμο και πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, τους νέους. Δε φείδεται αυτό το κράτος να κοπανήσει με κάθε είδους απίθανου μέτρου την ελπίδα μας.
Μετά το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»  - αναφωνεί και πάλι η κυβέρνηση «και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»  και θα τους κουβαλάτε πάνω σας .
Στο χέρι σας είναι !