Ληστρική πρακτική αεροπορικής εταιρείας Aegean

 Γράφει ο Κωτούλας Θωμάς

  Στις 24/9 έκανα μία κράτηση 3Y8SNL να ταξιδέψουν στις 18/12 τα 2 παιδιά μου με τη μητέρα τους στο Λονδίνο και να επιστρέψουν στις 31/12. Η κράτηση έγινε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας και όταν πλήρωσα και τύπωσα την κράτηση διαπίστωσα ότι είχε αυτομάτως προεπιλεγεί η βραδινή πτήση 20.20 ως φθηνότερη επιλογή που εγώ δεν ήθελα και αμέσως τηλεφώνησα στην εταιρεία να διορθωθεί το λάθος και να ταξιδέψουν με την μεσημεριανή πτήση.
Η υπάλληλος της εταιρείας μου ζήτησε γι’ αυτή την αλλαγή 53 Ευρώ το άτομο. Διαμαρτυρήθηκα έντονα γιατί ήταν ένα λάθος που δεν έγινε αντιληπτό κατά τη διάρκεια της κράτησης και ...............
ζήτησα αμέσως την αλλαγή και όχι μετά από μέρες ή εβδομάδες.
Αφού συνέχισα να διαμαρτύρομαι, η υπεύθυνη της βάρδιας μου συνέστησε να ακυρώσω την κράτηση και να κάνω νέα κράτηση 3Z9GWN και να επιβαρυνθώ μόνο με 30 Ευρώ το άτομο, κάτι που επέλεξα για να μη χάσω τις θέσεις.
Ζήτησα και εγγράφως από την εταιρεία να επιστραφεί το ποσό των 90 Ευρώ στην πιστωτική μου κάρτα, κάτι που αρνήθηκαν ισχυριζόμενοι ότι βάσει κανονισμού δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση όσον αφορά τη χρέωση εξυπηρέτησης και ακυρωτικών.
Θεωρώ ότι το λάθος που έκανα και ζήτησα άμεσα τη διόρθωσή του (εντός λεπτών) είναι κάτι σύνηθες και χρησιμοποιείτε από τις αεροπορικές εταιρείες ληστρικά .
Παρακαλώ όπως επέμβετε κατά της ανέντιμης αυτής πρακτικής της εταιρείας .
Ευχαριστώ πολύ,

Κωτούλας Θωμάς

Αρχαία Κόρινθος
20007 Κόρινθος
Τηλ. 6976333400
Email tkotoulas@hotmail.com